Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άνχελ Ντι Μαρία: "Όχι" στη "χρυσή" πρόταση της Μπενφίκα, "ναι" σε Ντιόγκο και Λέτο!
| 2019-02-13 09:58:00

Απίστευτη "χυλόπιτα" Ολυμπιακού για Ντι Μαρία - "Όχι" σε τρελά εκατομμύρια, "ναι" σε Ντιόγκο-Λέτο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη "χυλόπιτα" Ολυμπιακού για Ντι Μαρία - "Όχι" σε τρελά εκατομμύρια, "ναι" σε Ντιόγκο-Λέτο!

Ποιος τα... έσκασε μετά την ιστορική 5άρα; Φοβερό ρετρό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - Άνχελ Ντι Μαρία: Πρωταγωνιστής της χθεσινοβραδινής επικράτησης της Παρί Σ.Ζ. στο "Ολντ Τράφορντ" κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άνχελ Ντι Μαρία. Τόσο για τις δύο ασίστ που σέρβιρε στα γκολ των Παριζιάνων, όσο και για την υποδοχή που είχε από τους οπαδούς των "κόκκινων διαβόλων", αλλά και την αντίδραση του που κατέγραψε μάλιστα η κάμερα με τον ίδιο να βρίζει την εξέδρα.

Κάθε φορά λοιπόν που ο Αργεντινός έρχεται στο προσκήνιο, το μυαλό μοιραία γυρίζει στον Νοέμβριο του 2008. Τότε, ο Ολυμπιακός, σε μια από τις καλύτερες διεθνείς εμφανίσεις της ιστορίας του κονιορτοποιεί στο Καραϊσκάκη την Μπενφίκα με 5-1. 

Στο ματς αυτό λάμπει το αστέρι του Ντιόγκο. Νιόφερτος στους "ερυθρόλευκους", με ποσό ρεκόρ για την εποχή, ο Βραζιλιάνος επιθετικός σκοράρει δύο γκολ και γενικότερα δεν… βλέπει τους "αετούς", οι οποίοι θαμπώνονται και πριν καλά καλά φύγουν από τον Πειραιά καταθέτουν πρόταση αγοράς του.

Τι προέβλεπε αυτή; Κάποια (σεβαστά) εκατομμύρια, άλλοι λένε για 5, άλλοι για 9 -αυτό δεν έχει διευκρινιστεί- μαζί με την ελευθέρας ενός... Άνχελ Ντι Μαρία. Τότε στα 20 του, στον δεύτερο χρόνο του στο "Ντα Λουζ", δεν έπειθε με τις εμφανίσεις του και έτσι οι άνθρωποι της Μπενφίκα, αναζητώντας τρόπο να τον ξεφορτωθούν, τον πάσαραν μαζί με τα εκατομμύρια στον Ολυμπιακό για να πάρουν τον Ντιόγκο.

Θαμπωμένοι όμως και στους "ερυθρόλευκους" από την εντυπωσιακή είσοδο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Βραζιλιάνου φουνταριστού, έχοντας στο ρόστερ τους, στη θέση του Ντι Μαρία, τον συμπατριώτη του, Σεμπάστιαν Λέτο, αρνούνται ούτε καν να μπουν στη συζήτηση της πρότασης, την οποία και απορρίπτουν χωρίς το παραμικρό περιθώριο διαπραγμάτευσης. Τότε μάλιστα κυκλοφορούν τα μυθικά ποσά που αξίωνε ο Ολυμπιακός (20 εκατ. ευρώ) και το ενδιαφέρον ομάδων-κολοσσών, όπως η Τσέλσι για τον Ντιόγκο.

Η συνέχεια, τόσο για τον Ανχελ Ντι Μαρία όσο και τον Ντιόγκο, γνωστή και καταγεγραμμένη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι οριστικό: Τέλος από Ολυμπιακό - Το αποκάλυψε δημόσια - Γιατί "τα έσπασαν" - Ποιος τον "έφαγε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags