Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Ζιλ Ντίας κάνει τον Μαρτίνς... Χιμένεθ
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-14 22:10:00

Θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του - Κάνει τον Μαρτίνς... Χιμένεθ - Τον αγοράζει ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι του - Κάνει τον Μαρτίνς... Χιμένεθ - Τον αγοράζει ο Μαρινάκης

Μετά από χρόνια τέτοιος παίκτης στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (2-2), ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να μειώσει καθόλου την εξαιρετική εμφάνιση του Ζιλ Ντίας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε στην αρχική ενδεκάδα και έπαιξε σα να βρίσκεται χρόνια στο λιμάνι, βοήθησε πάρα πολύ επιθετικά τους Πειραιώτες, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και τον Αχμέντ Χασάν, ταλαιπώρησε τον αντίπαλο μπακ των Ουκρανών, ενώ φυσικά σημείωσε και ένα καταπληκτικό γκολ για το 2-1 με εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση.

Ο νεοαποκτηθέντας άσος των Ερυθρολεύκων είχε δυνάμεις και πολλά τρεξίματα, τουλάχιστον μέχρι το 60ο λεπτό όταν έπεσε συνολικά η απόδοση του Ολυμπιακού, ενώ βοήθησε αρκετά και αμυντικά, καθώς σε αντίθεση με τους άλλους επιθετικούς της ομάδας του, έχει την τάση να γυρίζει πίσω και να βοηθάει τους μπακ.



Το ντεμπούτο του στο Europa League ήταν μία συνέχεια των καλών ολιγόλεπτων εμφανίσεων του κόντρα σε Λαμία και ΠΑΟΚ και δείχνει από πολύ νωρίς πως σίγουρα θα δυναμώσει πολύ τους Πειραιώτες στα φτερά και ότι δεν αποκλείεται σύντομα να πάρει και φανέλα βασικού στα ματς πρωταθλήματος.

Η έλευσή του δίνει μία έξτρα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σίγουρα προτιμάει να έχει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ξεκούραστο και να τον ρίχνει στα παιχνίδια ως αλλαγή, όπως έκανε άλλωστε πέρυσι σε πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, μία απόφαση που τον δικαίωσε στο φινάλε απόλυτα.

Ο Ζιλ Ντίας θυμίζουμε πως έχει έρθει στον Πειραιά ως δανεικός από τη Μονακό για 1,5 χρόνο και, αν συνεχίσει να πραγματοποιεί τόσο καλές εμφανίσεις, σίγουρα στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που δεν έχει τα τελευταία χρόνια το "ερυθρόλευκο" ρόστερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς καμία λογική αυτό που έκανε ο Μαρτίνς - Έτσι "εξέθεσε" τον Ολυμπιακό - "Έγκλημα" για τη ρεβάνς


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags