Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο: Αυτός ο Έλληνας άσος "πιάνει" 60+ εκατομμύρια - Πρώην του ΠΑΟ - Τον βρίσκεις;
| 2019-03-05 20:50:00

Αδιανόητο: Αυτός ο Έλληνας άσος "πιάνει" 60+ εκατομμύρια - Πρώην του ΠΑΟ - Τον βρίσκεις;

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητο: Αυτός ο Έλληνας άσος "πιάνει" 60+ εκατομμύρια - Πρώην του ΠΑΟ - Τον βρίσκεις;

Ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Υπογράφει άμεσα!

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Διαβάζοντας το ότι η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει ως και 120 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να πάρει το νέο παιδί-θαύμα των Λουζιτανών, τον Ζοάο Φέλιξ, μοιραία έρχεται στο μυαλό ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος επίσης είναι στη βιτρίνα των «αετών» φέτος.

Η ρήτρα του διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα είναι 60 εκατ. ευρώ. Ποσό που μοιάζει απίθανο να δοθεί τη δεδομένη στιγμή από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου… κοιμούνται ήσυχοι. Ισα ίσα μάλιστα, αφού εκτιμούν πως την ερχόμενη διετία, οι μετακινήσεις τερματοφυλάκων σε κορυφαία ευρωπαϊκά clubs και τα τρελά λεφτά πουν διατεθεί για γκολκίπερς αυτό το διάστημα (Αλισον, Κέπα), θα συνεχιστούν και θα διατηρηθούν.

Εκτιμώντας λοιπόν πως ο Βλαχοδήμος τη δεδομένη στιγμή αξίζει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο 40 εκατ. ευρώ (ναι, ναι…) – τουλάχιστον βάσει όσων υποστήριζαν τα πορτογαλικά media μετά το «διπλό» στο ντέρμπι με την Πόρτο, όπου ο Ody ήταν από τους κορυφαίους, ξανά, για την ομάδα του – δεν αποκλείουν να τεθεί, άμεσα, θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Εννοείται με καλύτερες απολαβές, αλλά το κυριότερο με αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης, αφού όπως γίνεται αντιληπτό οι ιθύνοντες των πρωτοπόρων του πορτογαλικού πρωταθλήματος εκτιμούν πως τα 60 εκατ. ευρώ – είτε άμεσα, το φετινό καλοκαίρι, είτε όχι – το συγκεκριμένο ποσό θα φαντάζει με… ψίχουλα για τη δυναμική και που έχει κατοχυρώσει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο ο 24χρονος τερματοφύλακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρομερή αποκάλυψη για ΠΑΟΚ - Ποιος Βαρέλα; Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα του Σαββίδη!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags