Facebook Pixel ΟΑΚΑ: Μπαίνουν συνεργεία λόγω ΑΕΚ-Μπάγερν
| 2019-03-07 07:36:00

Είδηση που θα συζητηθεί για ΟΑΚΑ – Γιατί μπαίνουν συνεργεία στο στάδιο;

Sportdog Team
Είδηση που θα συζητηθεί για ΟΑΚΑ – Γιατί μπαίνουν συνεργεία στο στάδιο;

Θα έχουμε έργα σύντομα;

Η Πολιτεία... ταρακουνήθηκε αρκετά με το βίντεο οπαδών της Μπάγερν από τον περασμένο Νοέμβριο στο µατς µε την ΑΕΚ το οποίο έδειχνε τις εξέδρες του άνω διαζώµατος του ΟΑΚΑ να παρουσιάζουν µεγάλη ταλάντωση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους, έξι ηµέρες µετά την καταγραφή του περιστατικού, ο υφυπουργός Αθλητισµού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε από τον υπουργό Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, την παροχή τεχνικής συνδροµής:

Πρώτον, ώστε να συνταχθεί έκθεση εµπειρογνωµόνων από κατάλληλο επιστήµονα για την ασφάλεια των κερκίδων του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ, και, δεύτερον, να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον έλεγχο, την αποκατάσταση, την τακτική συντήρηση και την παρακολούθηση της δοµοστατικής υγείας των στεγάστρων του Ολυµπιακού Σταδίου, του Ποδηλατοδροµίου και λοιπών µεταλλικών κατασκευών του ΟΑΚΑ.

Χθες, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι οι δύο υπουργοί συναποφάσισαν την ανάθεση των έργων, µελετών και συµβάσεων παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστηµονικών υπηρεσιών στη Γενική Γραµµατεία Υποδοµών του υπουργείου Υποδοµών και Μεταφορών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags