Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναλύει αποκλειστικά στο sportdog.gr το ντέρμπι της ημέρας!
| 2019-03-10 11:00:00

Ρεσιτάλ Σούλη: "Είδατε τι έκανε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αυτός όλος ο Ολυμπιακός - Αν πάει δοκάρι..."

του Γιώργου Κτενά
Ρεσιτάλ Σούλη: "Είδατε τι έκανε με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Αυτός όλος ο Ολυμπιακός - Αν πάει δοκάρι..."

Ο έμπειρος τεχνικός "τα σπάει" για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναλύει αποκλειστικά στο sportdog.gr το ντέρμπι της ημέρας!

Τους Γκαρσία και Ντιγκινί πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Άρη, για να μην του δημιουργήσουν πρόβλημα, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός, με θητεία στον πάγκο των Κίτρινων, αναφέρθηκε στα πλάνα των δύο προπονητών, στην παρουσία-βαρόμετρο του Φορτούνη για τους Πειραιώτες, αλλά και στο γεγονός ότι και οι δύο προπονητές έχουν δημιουργήσει ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

"Θεωρώ ότι θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη, γιατί και οι δύο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, αλλά και ο Ολυμπιακός είδαμε εναντίον του Απόλλωνα ότι παρά το γεγονός πως βρίσκεται εκτός στόχων, συνεχίζει να παίζει γρήγορα, από τα πλάγια κ.λπ. Θεωρώ ότι θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι", ήταν το αρχικό σχόλιο του πεπειραμένου προπονητή στο sportdog.gr.

Πώς πρέπει να παίξει ο Άρης για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα;

"Δεν έχει άγχος ο Άρης, τουλάχιστον όπως υπήρχε πριν από 1,5 μήνα, βλέπω καλή ψυχολογία στην ομάδα. Θα παίξει ελεύθερα για να γίνει καλό παιχνίδι. Ο Άρης προσαρμόζεται στις άλλες ομάδες, όταν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια. Το είδαμε εναντίον της ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι το ίδιο θα συμβεί και στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού. Αλλά το παιχνίδι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία των γηπεδούχων".

Τι πρέπει να προσέξουν οι Κίτρινοι;

"Ο Φορτούνης αποτελεί βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Ευρύτερα όμως παίζει πολύ το σύνολο στον Ολυμπιακό, δεν είναι ένας και δύο παίκτες. Ανεβάζει ψηλά την άμυνά του και αν ο Άρης θέλει να έχει τύχη στο παιχνίδι, πρέπει να μπλοκάρει την καλή ανάπτυξη από τα χαφ του Ολυμπιακού".

Αντίστοιχα, πού θα πρέπει να δώσει βάρος ο Ολυμπιακός για να νικήσει τον Άρη;

"Ο Άρης είναι πολύ καλός όταν βγαίνει στην κόντρα και κάνει καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει να προσεχθούν, ενώ και ο Ντιγκινί σπάει πολύ καλά την μπάλα".

Τέλος, πώς βλέπετε τη μάχη των πάγκων ανάμεσα σε Μαρτίνς και Παντελίδη;

"Οι προπονητές έχουν σαφώς τα δικά τους πλάνα, αλλά σε αυτή την περίοδο τα παιχνίδια κρίνονται από τους παίκτες. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Οι προπονητές επεμβαίνουν μεν, αλλά προς το τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες είναι έτοιμες πια. Για την ακρίβεια, αν η μπάλα πάει δοκάρι και έξω οι ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες, αν πάει δοκάρι και μέσα είναι έτοιμες. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές λοιπόν, αν και μιλάμε για δύο καλούς προπονητές που το έχουν αποδείξει στις ομάδες του με το ποδόσφαιρο που παίζουν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags