Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Ντουρμισάι; Άλλος θα είναι το "μπαμ" του Μαρινάκη στην επίθεση
| 2019-04-10 12:14:00

Ποιος Ντουρμισάι; Άλλος θα είναι το "μπαμ" του Μαρινάκη στην επίθεση - Αυτόν θα "καθαρίσει"

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Ντουρμισάι; Άλλος θα είναι το "μπαμ" του Μαρινάκη στην επίθεση - Αυτόν θα "καθαρίσει"

Μεταγραφάρα φορ από τον πρόεδρο. "Τρόμος" στο Ρέντη. Μόνο εδώ!

Ολοένα και φουλάρουν οι μηχανές του Ολυμπιακού σε μεταγραφικό επίπεδο. Κομβικό, πέραν του κομματιού των ανανεώσεων, το θέμα του φουνταριστού. Εκεί, σιγά σιγά, η κατάσταση μάλλον αποσαφηνίζεται. Για τον Χασάν έχει… μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μας να γράφουμε πως με τα δεδομένα που υπάρχουν στη συμφωνία δανεισμού του είναι απίθανη η παραμονή του.

Συνεπώς, αναζητείται βασικός φουνταριστός. Γιατί, και νέα προσθήκη και ο Χασάν να παραμένει δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε του χρόνου στον Ολυμπιακού (σ.σ. στην πολύ μικρή πιθανότητα να παραμείνει ο Αιγύπτιος, τότε πολύ απλά, δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος επιθετικός).

Εναλλακτικές αυτής της νέας προσθήκης θα είναι, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, οι Γκέρερο, Σολδάνο, με τον Αργεντινό ύστερα και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς να μοιάζει ακλόνητος.

Δεν θα είναι όμως οι μόνοι, αφού και ο Φιορίν Ντουρμισάι, που σημερινά δημοσιεύματα εμφανίζουν για… νιοστή φορά τους τελευταίους μήνες ως "κλεισμένη" προσθήκη (μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα ανακοινωθεί κιόλας), θα είναι ένας ακόμη από αυτούς που θα αξιολογήσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Κοινώς, στο ξεκίνημα τουλάχιστον της προετοιμασίας, Γκερέρο, Σολδάνο και Ντουρμισάι θα διεκδικήσουν δύο θέσεις στην τριανδρία της ιεραρχίας των φορ, το Νο2 και το Νο3, με την όποια προσθήκη γίνει τελικά (επαφές υπάρχουν σε διάφορα μέτωπα για τον Ολυμπιακό, που φροντίζει σχεδόν όπως πάντα να κρατάει όσα πραγματικά κάνει μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας) να χρίζεται αυτός ο βασικός φουνταριστός.

Και φυσικά, όταν με το καλό έρθει αυτός ο "εκλεκτός", εξυπακούεται πως η τετράδα  που θα σχηματιστεί για την κορυφή της επίθεσης, δεν προβλέπεται να διατηρηθεί στο ρόστερ της επόμενης σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ενας λοιπόν από τους τρεις που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία, μοιραία δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό των "ερυθρόλευκων" τον Σεπτέμβριο, αφού πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μαρινάκης: Αυτόν τον αμυντικό "αρπάζει" από τον... Σαββίδη - Είναι δυνατόν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags