Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιστρέφει στο τεχνικό τιμ ο Κυριακίδης
| 2019-04-11 00:15:00

Σκάει «μεταγραφάρα» - έκπληξη στην ΑΕΚ - Επιστρέφει παλιός γνώριμος - Μόνο οι ανακοινώσεις!

Sportdog Team
Σκάει «μεταγραφάρα» - έκπληξη στην ΑΕΚ - Επιστρέφει παλιός γνώριμος - Μόνο οι ανακοινώσεις!

Αποχαιρέτησε την ομάδα του και πάει στην Ένωση.

ΑΕΚ: Στην Ένωση θα επιστρέψει ο Ηλίας Κυριακίδης, που αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2005 μέχρι το 2007!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο της Παναχαϊκής, ωστόσο με μήνυμά του αποχαιρέτισε την ομάδα της Αχαΐας και όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, ίσως και στις ακαδημίες της.

Το μήνυμα του Κυριακίδη:

«Μετά και από την τυπική ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την Παναχαϊκή, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω ειλικρινά για τη συνεργασία όλα τα μέλη της ομάδας με τα οποία αυτές τις αγωνιστικές περιόδους μοιραστήκαμε όνειρα και αγωνίες, πολλές όμορφες και λιγότερες δύσκολες στιγμές, αλλά – πάνω απ’ όλα – συμμετείχαμε από κοινού σε μια ξεχωριστή διαδικασία, η οποία, στο μεγαλύτερο κομμάτι της, ήταν εξαιρετικά δημιουργική. Είναι δύσκολο να αποτυπώσει κανείς σε λέξεις την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα αυτού του ταξιδιού, ωστόσο εκτιμώ ότι ο τρόπος δουλειάς και τα αποτελέσματά της αφήνουν μια πολύ σημαντική όσο και χρήσιμη παρακαταθήκη. Νιώθω ότι εργάστηκα με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια, επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον σύλλογο και τον κόσμο και αισθάνομαι ευγνώμων για την αναγνώριση. Εποικοδομητικότερες και συνάμα απολαυστικότερες ημέρες για όσο υπηρετούσα την ομάδα ήταν αυτές που κατά τη διάρκεια τους συνέβαινε να προπονήσω το πρωί τους άντρες, το μεσημέρι την Κ19 ,το απόγευμα τις Κ17 & Κ15 και το βράδυ το μικρότερο ηλικιακά τμήμα το οποίο αποτελείτο από παιδιά που γεννήθηκαν το 2012...

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Παναχαϊκή και το νέο της προπονητή, με την υποσημείωση ότι ναι μεν η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων, αλλά τα πρόσωπα είναι εκείνα που με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους, επηρεάζουν, καθορίζουν και, εν τέλει, διαμορφώνουν την ιστορία της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags