Facebook Pixel Ο Παύλος Σαλτσίδης μιλάει για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη
| 2019-04-29 22:00:00

"Γι’ αυτό είμαστε ΠΑΟΚ - Χλεύαζαν τον Σαββίδη - Ποιος Πρίγιοβιτς; - Με Ολυμπιακό του χρόνου"

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό είμαστε ΠΑΟΚ - Χλεύαζαν τον Σαββίδη - Ποιος Πρίγιοβιτς; - Με Ολυμπιακό του χρόνου"

Καταπληκτικός Παύλος Σαλτσίδης στο sportdog.

 

Απίθανες ατάκες από τον Παύλο Σαλτσίδη στο sportdog για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, λίγες μέρες μετά από την επισημοποίηση της κατάκτησης του τίτλου και τη μεγάλη φιέστα στη Θεσσαλονίκη.

Ο παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου, που δεν έχασε παρά μόνο ένα παιχνίδι φέτος του Δικέφαλου στην Τούμπα, αναφέρθηκε στη δόξα που απολαμβάνει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αλλά και στον πόλεμο που δέχτηκε.

Μίλησε για το νέο γήπεδο που βρίσκεται στα σκαριά αλλά και για το επόμενο πρωτάθλημα, που περιμένει ξανά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσουν.

"Πήγα σε όλα τα ματς και δεν πήγα εναντίον του Λεβαδειακού, που ήταν το πιο συναισθηματικό, γιατί είχαμε αγώνα με την άρση βαρών που με το τμήμα του ΠΑΟΚ είμαστε και εκεί πρωταθλητές για το 2019. Με την ευκαιρία ευχαριστώ τους αθλητές μου και όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Ξέρετε κάτι, όμως; Λυπάμαι πολύ που τελείωσε το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να έχει 7-8 αγώνες ακόμα", ήταν η αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια διευκρίνισε:

"Δεν θέλω να σταματήσει αυτό το όνειρο, όλο αυτό το διάστημα περάσαμε υπέροχα που περιμέναμε να κατακτήσει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ. Γιατί το πρωτάθλημα ως πρωτάθλημα δεν είναι τίποτα, το συναίσθημα του κόσμου μετράει. Δεν είμαστε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, άλλωστε, άλλα πράγματα μας έκαναν ΠΑΟΚ, όλα εκείνα που κάτι σημαίνουν για εμάς. Επίσης, χαρήκαμε πολύ φέτος που δεν έχασε κανένα ματς η ομάδα μας".



"Χλεύαζαν τον Σαββίδη"

Θεωρείτε ότι έχουν μπει οι βάσεις για να κυριαρχήσει ο ΠΑΟΚ μέσα στα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα;

"Όταν το είπε αυτό πριν από μερικά χρόνια ο Σαββίδης, ορισμένοι τον είχαν χλευάσει. Είχε πει το ποντιακό Σαντέτες είμαι σκυλ υιός ματώνω κι ματούμαι, δηλαδή ματώνω και δεν ματώνομαι. Δέχτηκε τέτοιο πόλεμο και χτυπήματα κάτω από τη μέση, που αν ήταν άλλος στη θέση του με τόσα εκατομμύρια, θα έλεγε τι να κάθομαι εδώ και να παλεύω και να τρώω πίκρες; Θα ήταν αραχτός κάπου και θα έβγαζε γούστα. Μάλιστα, τιμώρησε τον εαυτό του, που δεν το έχει κάνει κανένας άλλος. Εμείς οι Πόντιοι τον έχουμε πολύ ψηλά".

Μιλάτε με μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για τον Σαββίδη.

"Όσο υπάρχει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, όλα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Στο μεταξύ υπάρχει και ο γιος του από πίσω, που φαίνεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη τρέλα από τον Ιβάν για την ομάδα. Θα ήθελα να ήμουν ο Σαββίδης, αλλά όχι για τα λεφτά του. Θα ήθελα να ήμουν ο Σαββίδης για τη δόξα που βιώνει, γιατί αυτή η δόξα που απολαμβάνει δεν πληρώνεται όσα εκατομμύρια κι αν έχεις".



"Και τι έγινε που έφυγε ο Πρίγιοβιτς;"

Για αγωνιστικά θέματα, ποιοι φεύγουν, ποιοι να έρθουν, έχετε διάθεση να μιλήσουμε;

"Ξέρετε κάτι; Οι παίκτες έρχονται και παρέρχονται. Τα τέσσερα γράμματα μένουν όμως, ο ΠΑΟΚ μένει. Έφυγε για παράδειγμα ο Πρίγιοβιτς τον χειμώνα. Και τι έγινε; Εμφανίστηκε ο Άκπομ".

Σημείο-τομή για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του θα είναι και το νέο γήπεδο της ομάδας. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό το έργο;

"Αν θέλουμε η ομάδα να πάει μπροστά, θα πρέπει να γίνει το καινούργιο γήπεδο. Αλλά να αλλάξουμε νοοτροπία όσοι μπαίνουμε μέσα. Αν θέλουμε να γίνουμε ευρωπαϊκή ομάδα, θα πρέπει να αφήσουμε τις κροτίδες, τις φασαρίες, ακόμα και τα πανό. Χρειάζεται να  δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γήπεδο, που να το έχουμε καθαρό μέχρι που να ντρέπεται να πατήσει κάποιος μέσα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τους υπόλοιπους μεγάλους και την φετινή παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

"Ο Ολυμπιακός του δεύτερου γύρου ήταν καλός, ενώ η ΑΕΚ φέτος δεν είχε καμία σχέση με πέρσι. Τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό βλέπω να πρωταγωνιστούν και στο επόμενο πρωτάθλημα, γιατί έχουν περισσότερο κόσμο και είναι πιο δυνατές ομάδες". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags