Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστικό βίντεο: Μητέρα περιγράφει στην τυφλή κόρη της το γκολ ανόδου της Άρσεναλ Σαραντί!
| 2019-05-01 13:33:00

Συγκλονιστικό βίντεο: Μητέρα περιγράφει στην τυφλή κόρη της το γκολ ανόδου της Άρσεναλ Σαραντί!

Sportdog Team
Συγκλονιστικό βίντεο: Μητέρα περιγράφει στην τυφλή κόρη της το γκολ ανόδου της Άρσεναλ Σαραντί!

Στιγμές που σημαίνουν ποδόσφαιρο.

Την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος πανηγύρισε η Άρσεναλ Σαραντί, όμως την παράσταση έκλεψε μια μητέρα με την 14χρονη κόρη της, η οποία έχει πρόβλημα όρασης.

Η συγκινητική μητέρα, Κάρλα Χιμένες, περιέγραψε την φάση του γκολ που μπήκε με πέναλτι, στην κόρη της, Μία, που δεν μπορούσε να δει, προσφέροντάς μας μια πανέμορφη και συγκλονιστική στιγμή.

«Κάθε μητέρα ή πατέρας λέει ότι το παιδί του είναι το καλύτερο και εγώ πιστεύω ότι η κόρη μου είναι η καλύτερη όλων. Είναι τυφλή εκ γενετής και αυτό είναι το καλύτερο γκολ που έτυχε να της περιγράψω στην ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την περηφάνια που νιώθω όταν την βλέπω να το πανηγυρίζει», έγραψε στο twitter. 

«Εγώ είμαι οπαδός της Αρσενάλ από τα 16 και η Μία, από τότε που ήταν στην κοιλιά μου. Από μικρούλα έρχεται μαζί μου στο γήπεδο. Πάμε πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτό το ματς δεν θα το χάναμε με τίποτα», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags