Facebook Pixel Μπίμπρας Νάτχο - Πέδρο Μαρτίνς: Εντυπωσιάζει ο Ισραηλινός άσος - Μπορεί να γίνει η ανατροπή;
| 2019-05-05 21:55:00

Αδιανόητο αυτό που έγινε με Νάτχο - Άφωνοι όλοι στον Ολυμπιακό - Λέτε να γίνει η τρελή ανατροπή;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητο αυτό που έγινε με Νάτχο - Άφωνοι όλοι στον Ολυμπιακό - Λέτε να γίνει η τρελή ανατροπή;

"Καράφλιασε" ο Μαρτίνς με τον Ισραηλινό. Είναι τεράστιος παίκτης.

Μπίμπρας Νάτχο - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έκλεισε θετικά τη σεζόν, αφού βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα στα ματς των τελευταίων αγωνιστικών, πήρε συνεχόμενες νίκες με πολλά γκολ και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Ο επίλογος της σεζόν γράφτηκε σήμερα, με τους Ερυθρολεύκους να επικρατούν άνετα με 3-0 στην έδρα της ΑΕΛ και να τερματίζουν στη δεύτερη θέση με 75 βαθμούς.

Το πιο αξιοσημείωτο της σημερινής αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό ήταν η σπουδαία εμφάνιση του Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, ενώ συνδύασε την πολύ καλή του παρουσία με δύο ασίστ.

Ο Ισραηλινός είναι… κοινό μυστικό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν, αφού τα ρεπορτάζ θέλουν τόσο την πλευρά του παίκτη όσο και αυτή των Πειραιωτών να μη δείχνουν διάθεση να δώσουν συνέχεια στη συνεργασία τους. Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η φόρμουλα του «διαζυγίου», καθώς ο Νάτχο έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Παρά, λοιπόν, το γεγονός ότι το μέλλον του διεθνούς άσου είναι μακριά από το Λιμάνι, όλοι στον Ολυμπιακό είδαν με θετικό μάτι την αγωνιστική διάθεση που επέδειξε ο Νάτχο στα τελευταία παιχνίδια Θυμίζουμε ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είχε προλάβει να βγάλει ασίστ και στο προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στη Λαμία, αν και εισήλθε στο ματς ως αλλαγή στο 84’.

Αν μη τι άλλο, ο επαγγελματισμός και το ήθος που επιδεικνύει ο Ισραηλινός άσος τον τιμά ιδιαιτέρως. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στον Ολυμπιακό τον λογίζουν ως έναν παίκτη που έχει τιμήσει την ερυθρόλευκη φανέλα και αποτελέσει πρότυπο επαγγελματισμού, άσχετα εάν δεν «κόλλησε» αγωνιστικά με την ομάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Τα όσα δείχνει στο γήπεδο ο 31χρονος άσος έχουν προκαλέσει θετική εντύπωση και στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν… τρελαινόταν μαζί του το προηγούμενο διάστημα, όμως στα τελευταία ματς του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και δικαιώθηκε. Άραγε είναι πλέον αργά ή μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή με τον Ισραηλινό στο… παρά πέντε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags