Facebook Pixel "Σεισμός" σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - Δίνει 20 για Ζαμπά; - Απίθανο με Άκπομ - "Μήτρογλου" ο Καμαρά!
| 2019-05-14 14:11:00

"Σεισμός" σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - Δίνει 20 για Ζαμπά; - Απίθανο με Άκπομ - "Μήτρογλου" ο Καμαρά!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σεισμός" σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - Δίνει 20 για Ζαμπά; - Απίθανο με Άκπομ - "Μήτρογλου" ο Καμαρά!

Κορυφαίος σύλλογος κάνει... άνω-κάτω τη Superleague. Αποκαλύψεις!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ντόρτμουντ για Ζαμπά χθες. Ντόρμτουντ για Άκπομ σήμερα. Επέλαση των Βεστφαλών θυμίζει η μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και έχει στο επίκεντρο της τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Αμφότεροι, είναι αλήθεια, πως έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών από το εξωτερικό.

Άλλο αυτό όμως και άλλο να θεωρούμε πως βρίσκονται στο επίπεδο να ενδιαφέρουν σοβαρά την ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Ειδικά όταν αυτοί προέρχονται από την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε πως η μόνη φορά στην ιστορία που η Ντόρτμουντ, σοβαρά εξέτασε την περίπτωση ποδοσφαιριστή προερχόμενου από το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν αυτή του Κώστα Μήτρογλου, το φθινόπωρο του 2015 όταν ο Ελληνας φορ διένυε το καλύτερο διάστημα της καριέρας του. Και πάλι όμως τότε, δεν μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν το παραμικρό, αφού θεώρησαν τα χρήματα που απαιτούσε ο Ολυμπιακός υπερβολικά για ποδοσφαιριστή (το επαναλαμβάνουμε…) που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

Θα μπει λοιπόν τώρα στη διαδικασία να δώσει 15 και 20 εκατ. ευρώ για τον Ζαμπά; Όχι και ξεκάθαρα. Για τον Ακπομ, δεν το συζητάμε. Αφενός γιατί δεν είναι προτεραιότητα των Βεστφαλών η αγορά φορ, αφετέρου δεν θα μπορούσε ποτέ να τους ενδιαφέρει φουνταριστός, ο οποίος ανεξαρτήτως της δυναμικής του, έχει ολοκληρώσει σεζόν -πόσο μάλλον στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα (το ξαναλέμε…)- με 7 μόλις γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κοινώς. Η Ντόρτμουντ από την Ελλάδα, μόνο τον Μαντί Καμαρά έχει τσεκάρει σοβαρά. Και πάλι όμως, θεωρεί την αξιολόγηση του Ολυμπιακού εκτός πραγματικότητας και δεν πρόκειται να μπει στο... παρασύνθημα, εκτιμώντας τη ρεαλιστική τιμή του Αφρικανού μέσου στα 8 με (το πολύ) 10 εκατ. ευρώ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως για τον Ζαμπά (παρότι η μετοχή του τελευταία έχει οπισθοχωρήσει) συγκεκριμένα δεν θα υπάρξει και κάτι πιο συγκεκριμένο (για τον Άκπομ, δεν φαίνεται τίποτα τέτοιο στον ορίζοντα).

Εχει δουλευτεί αρκετά από τους εκπροσώπους του, είναι σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά όπως έχουμε καταγράψει καιρό στο sportdog, οποιαδήποτε κίνηση για τον 21χρονο εξτρέμ δεν αναμένεται να γίνει άμεσα. Μέσα στο καλοκαίρι, πιθανώς όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο για το σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίζουν οι πρωταθλητές την ερχόμενη χρονιά… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "καραφλιάσει" ο Μαρτίνς: Πωλείται μεγάλο όνομα του Ολυμπιακού και φέρνουν απίθανο αντικαταστάτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags