Facebook Pixel Sportdog.gr | Βρήκε αντί-Άλεφ η ΑΕΚ; Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν προσφορά για τον...
| 2019-05-18 17:46:00

Βρήκε αντί-Άλεφ η ΑΕΚ; Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν προσφορά για τον...

Sportdog Team
Βρήκε αντί-Άλεφ η ΑΕΚ; Οι Γάλλοι αποκαλύπτουν προσφορά για τον...

Η Ένωση φέρεται να έχει κάνει πρόταση για παίκτη που παίζει στο κέντρο.

Την ώρα που το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πληρώσει 1 εκατ.Ευρώ στη Μπράγκα για να κάνει δικό της τον Άλεφ, δημοσιεύματα από τη Γαλλία υποστηρίζουν, ότι η Ένωση κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Σε θέμα του France Football για τα ταλέντα που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Αλγερίας, αγορά από την οποία παραδοσιακά «ψωνίζουν» οι γαλλικές ομάδες, έγινε αναφορά στον Αλιού Ντιένγκ, υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει προσφορά για την απόκτηση του.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος από το Μάλι αγωνίζεται στη Calger και η αξία του, όπως αναφέρει το περιοδικό, «υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ», δηλαδή τα μισά χρήματα, τα οποία ζητά η Μπράγκα για τον Άλεφ. «Ο Ντιένγκ έχει συμβόλαιο ως το 2020 και έχει ήδη μία προσφορά από την ΑΕΚ των Αθηνών», αναφέρει το France Football, το οποίο υποστηρίζει, ότι για ορισμένους παρατηρητές ο παίκτης είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στο Αλγερινό πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζεται, ότι το όνομα του Ντιένγκ, δεν ακούγεται πρώτη φορά στην ΑΕΚ. Δημοσιεύματα γύρω από την περίπτωσή του έχουν κυκλοφορήσει από τον Δεκέμβριο του 2018. Μάλιστα τότε η Ένωση είχε σπεύσει για διάψευση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα για τον ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags