Facebook Pixel Συνέντευξη Λυκάκη για Ματσίς στο sportdog
| 2019-05-19 11:00:00

"Παίρνει... Αραούχο η ΑΕΚ, μαζί με Πόνσε - Πολύ γρήγορος, έκανε... μπαμ - Ξεχάστε τις ντρίμπλες"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Παίρνει... Αραούχο η ΑΕΚ, μαζί με Πόνσε - Πολύ γρήγορος, έκανε... μπαμ - Ξεχάστε τις ντρίμπλες"

Φοβερές ατάκες για τον επιθετικό που έχει "τρελάνει" την Ένωση.

 

Το όνομά του έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ήδη το sportdog σας ενημέρωσε για το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση του Ντάργουιν Ματσίς, ο οποίος έβγαλε μάτια φέτος στο μισό της σεζόν στη Σεγούντα ως δανεικός στην Κάντιθ.

Η υπόθεση θα κριθεί από την Ουντινέζε, με την οποία έχει και συμβόλαιο ως το 2022. Πρόκειται δηλαδή έτσι και αλλιώς για μία πολύ δύσκολη περίπτωση για την Ένωση, τις λεπτομέρειες της οποίας μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικό ρεπορτάζ.

Αν και εφόσον ξεπεραστούν τα εμπόδια και ντυθεί στα κιτρινόμαυρα η προσθήκη του δεν θα βοηθήσει τόσο στα εξτρέμ όσο στην κορυφή της επίθεσης, όπως αναφέρει στο sportdog ο Βαγγέλης Λυκάκης.

"Στην Ευρώπη τον έφερε η Γρανάδα τη σεζόν 2012-2013. Δεν έκανε όμως το άλμα που περιμένανε. Γιατί τον παρακολούθησα πιο μεθοδικά τα προηγούμενα χρόνια όταν αγωνιζόταν στην Πριμέρα", σχολιάζει αρχικά ο συντάκτης της "King Bet" και αναλύει το προφίλ του:

"Είναι πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής και έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος. Πήρε μεταγραφή στην Κάντιθ τον Γενάρη και τη βοήθησε αρκετά. Οχτώ γκολ σε 13 συμμετοχές είναι αρκετά καλά για μία ομάδα που δεν σκοράρει πολύ. Ήταν ένας παίκτης που από την αρχή έκανε μπαμ γιατί είναι πολύ γρήγορος. Τεχνικά όμως και σε τελειώματα υστερεί. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, γι' αυτό δεν στάθηκε σε ομάδες της Πριμέρα. Πέρασε από τη Λεγανές και μετά έκανε τη διαδρομή Γρανάδα-Ουντινέζε".

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, η οποία πάσχει χρόνια στις πτέρυγες. "Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει κυρίως στην επίθεση και όχι εξτρέμ. Παρότι είναι γρήγορος δεν έχει την ντρίμπλα, με την οποία θα μπορέσει να χτυπήσει από τα άκρα. Αλλά για να παίξει κορυφή χρειάζεται να υπάρχει άλλος ένας επιθετικός σαν δίδυμο σε 4-4-2", αναφέρει και καταλήγει: "Με Πόνσε δηλαδή θα ταίριαζε. Είναι κοντούλης, στο στυλ του Αραούχο, όχι τόσο τεχνικά καλός όσο σε ταχύτητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μπαμ» στην ΑΕΚ με Λιβάγια - «Ψάχνεται» ο Κροάτης επιθετικός - Μεταγραφή 4 «μυρίων»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags