Facebook Pixel Μάρτιν Σκρτελ - Ρούμπεν Σεμέδο: Οι δύο μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού
| 2019-05-22 10:45:00

​"Φόρτωσε" ο Μαρινάκης για Ματιέ - Στοπεράρα με 4 εκατ. - Σε αυτόν δίνει... ό,τι έχει και δεν έχει!

του Παναγιώτη Νικολάου
​"Φόρτωσε" ο Μαρινάκης για Ματιέ - Στοπεράρα με 4 εκατ. - Σε αυτόν δίνει... ό,τι έχει και δεν έχει!

Τρελή ρελάνς στο λιμάνι. Όλα για το "θηρίο". Φρέσκο ρεπορτάζ.

Μάρτιν Σκρτελ - Ρούμπεν Σεμέδο: Αν υπάρχει ένα θέμα που πραγματικά "καίει" τον Πέδρο Μαρτίνς ως την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του ενός από τους δύο στόπερ που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός για την καρδιά της άμυνας των "ερυθρόλευκων".

Από χθες, ο Ζερεμί Ματιέ, όπως το sportdog έγκαιρα είχε "φωτογραφίσει" πηγαίνοντας κόντρα στο ρεπορταζιακό ρεύμα, επέλεξε τελικά να παραμείνει στη Σπόρτινγκ, αποδεχόμενος πρόταση που πραγματικά ήταν αδύνατον να ακολουθήσουν οι Πειραιώτες (+2 εκατ. ευρώ).

Μοιραία, το όνομα του Μάρτιν Σκρτελ, του στόπερ της Φενερμπαχτσέ, κερδίζει έδαφος, ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ξανά πως ο Σλοβάκος εισπράττει 4 εκατ. ευρώ από τα "καναρίνια", έχει πρόταση ανανέωσης, με μειωμένες μεν αποδοχές, σίγουρα όμως όχι χαμηλότερες από αυτό που μπορεί ο Ολυμπιακός να προσφέρει.

Και συν τοις άλλοις, αν τελικά δεν επιλέξει να επαναπατριστεί (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στους συμπατριώτες του), σίγουρα θα έχει αγορά σαφώς πιο "ποιοτική" από την ελληνική για να επιλέξει.

Αδιαμφισβήτητα όμως, το Νο1 αυτή τη στιγμή και σε επίπεδο ενδιαφέροντος και πίεσης και προοπτικών να υλοποιηθεί είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει όσο περισσότερο μπορεί για το deal, έχοντας σαφώς τον Πορτογάλο στόπερ σύμμαχο.

Άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά γνωρίζουν την προτίμηση που έχει ο παίκτης στους "ερυθρόλευκους", έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στη Βιγιαρεάλ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διήμερο - τριήμερο δεν έχει υπάρξει (παρά την πολύ μεγάλη πίεση) ουσιαστική εξέλιξη.

Και όπως διαφαίνεται -και καταγράφεται και σε σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή"- δεν προβλέπεται να υπάρξει αυτή την εβδομάδα. Ο,τι νεότερο, ό,τι ουσιαστικό, ό,τι (πιθανώς) οριστικό θα προκύψει από την ερχόμενη, οπότε και θα διαφανεί πόσο η πρόταση της ελληνικής ομάδας καλύπτει τη Βιγιαρεάλ (αλλά και τον ποδοσφαιριστή -άλλο το ότι θέλει να έρθει, άλλο το πώς θα έρθει, επαγγελματίας είναι…) και αν μπορούν οι "ερυθρόλευκοι" κάτι... πινελιές που προφανώς χρειάζονται για να πάρουν τα οριστικά "ναι" όλων, να τις βάλουν για να τελειώσουν το deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη αποκάλυψη στο εξωτερικό - "Υπέγραψε στον Ολυμπιακό" - Είχε φτάσει μία ανάσα από την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags