Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Γεωργίου: «Δεν κάνει μεταγραφές ο Μελισσανίδης, ξεχάστε Μαρινάκη» - Αυτός παίρνει τίτλο
| 2019-05-24 18:54:00

Αποκαλύψεις Γεωργίου: «Δεν κάνει μεταγραφές ο Μελισσανίδης, ξεχάστε Μαρινάκη» - Αυτός παίρνει τίτλο

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Γεωργίου: «Δεν κάνει μεταγραφές ο Μελισσανίδης, ξεχάστε Μαρινάκη» - Αυτός παίρνει τίτλο

Καυτές ατάκες από τον πρόεδρο του Απόλλωνα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο προέδρου στον Απόλλωνα Σμύρνης και αναφέρθηκε στη νέα εποχή στην «ελαφρά ταξιαρχία» και τη συμφωνία με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Παράλληλα, κατέθεσε τις εκτιμήσεις του για το επόμενο Πρωτάθλημα, έχρισε τον ΠΑΟΚ ως το απόλυτο φαβορί και την επόμενη χρονιά, εκτοξεύοντας, παράλληλα, «καυτές» ατάκες για τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον χαρακτηρισμό «καβούριας» που απέδωσε στον Μελισσανίδη: «Του Μελισσανίδη του αρέσει πολύ το νοικοκυριό. Το ότι έχει νοικοκυρέψει την ΑΕΚ, δεν το αμφισβητεί αυτό. Από μικρός είναι "καβούριας". Μην περιμένετε να κάνει μεταγραφές φέτος. Άλλος έχει σειρά. Όχι ο Μαρινάκης, ξέχνα τον αυτόν».

Για τη συμφωνία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Του τηλεφώνησα εγώ και αυτό το τηλεφώνημα ήταν καθοριστικό. Του μίλησα στη γλώσσα μου, του είπα σταράτα πράγματα, όλη την αλήθεια και ήρθε αμέσως. Ο Μονεμβασιώτης έχει ένα τρομακτικό πλεονέκτημα, δεν χρωστά ούτε μισό ευρώ σε κανέναν. Είτε στην επιχείρησή του, είτε στον Απόλλωνα. Είναι ένας μικρός Σαββίδης. Όλα κάθε 30 του μηνός είναι πληρωμένα. Αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με ότι ο Απόλλων είναι μια ομάδα που έχει ιστορία, όνομα, γήπεδο και πάνω από όλα στόχο την άμεση άνοδο στη Super League».

Για το πώς βλέπει το επόμενο Πρωτάθλημα: «Ακόμη κι αν κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός, ξέχνα τον για Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι και τη νέα χρονιά ο πρωταθλητής. Βέβαια, υπάρχει και μια απορία. Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει χωρίς κάποιους βασικούς και πρέπει να τους αντικαταστήσει άμεσα. Οι τραυματισμοί του Βιεϊρίνια, του Μαουρίσιο που είναι η αδυναμία μου και τον θεωρώ τον καλυτερο χαφ στην Ελλάδα, είναι μεγάλο πλήγμα. Πρέπει να αντικατασταθούν τάχιστα. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι αγωνιστικά καλός, έχει παίκτες, φιλοδοξίες είναι το πρώτο φαβορί. Ο Ιβάν θα κάνει μεταγραφές, το μπραφ για την ΑΕΚ θα γίνει από του χρόνου με το νέο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι ημιθανής, για να πει τον πω πεθαμένο, και τον Ολυμπιακό ξέχνα τον. Ο Σαββίδης με τον Μελισσανίδη έκαναν μεγάλη ζημιά πέρσι στον Ολυμπιακό. Του πήραν την ΕΠΟ, τις ενώσεις, τη διαιτησία, τα δικαστικά. Αν τα έχεις αυτά απέναντί σου αντίο ζωή!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags