Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα στρατηγού Φραγκούλη για εκλογές και Βαρέλα: «Ποιος είναι ο κύριος; Πούλησε παοκτσηδιλίκι»
| 2019-05-27 17:55:00

Ξέσπασμα στρατηγού Φραγκούλη για εκλογές και Βαρέλα: «Ποιος είναι ο κύριος; Πούλησε παοκτσηδιλίκι»

Sportdog Team
Ξέσπασμα στρατηγού Φραγκούλη για εκλογές και Βαρέλα: «Ποιος είναι ο κύριος; Πούλησε παοκτσηδιλίκι»

Φοβερές ατάκες από τον επίτιμο αρχηγό του ΓΕΣ.

Σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο μίλησε στο Metropolis 95.5, ο Φραγκούλης Φράγκος.

Ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ σχολίασε τις εκλογές, τη συνωνυμία με τον υποψήφιο της «Ελληνικής Λύσης» και όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα έριξε τα πυρά του στον Φερνάντο Βαρέλα και τους μάνατζερ που υποστήριξε ότι έχουν πουλήσει τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραγκούλης Φράγκος:

Για τον Φράγκο που εκλέγεται ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον κύριο. Από ότι βλέπω έχει πάρει περίπου 9.700 σταυρούς μέχρι τώρα, δεν ξέρω πού θα φτάσει ακόμα. Εφόσον ο κ. Βελόπουλος κατεβεί στις εθνικές εκλογές και βγει βουλευτής, ο κύριος αυτός είναι ο αμέσως επόμενος σε σταυρούς και πάει στο Ευρωκοινοβούλιο. Με παίρνει κόσμος τηλέφωνο και μου λένε να τους ευχαριστήσω γιατί με ψηφίσανε. Πλέον αρχίζει και γίνεται κωμωδία. Αυτό είναι ένα νεαρό παιδάκι, ένας κτηνίατρος 25 ετών, με γειά του με χαρά του. Τι άλλο να πω;

Τώρα πω μια κακία. Ανθρωπος που πουλούσε επιστολές του Χριστού με την υπογραφή του από κάτω, δε θα ορρωδούσε με τίποτα να κολλήσει ως υποκοριστικό του «Μανώλης» το «Φραγκούλης». Δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση ο νεαρός. Η βολή μου είναι ευθέως για τον άλλον».

Για το αν το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας «κατάπιε» τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Η γνώμη μου είναι ότι η απάντηση που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Μακεδονία δεν ήταν η αναμενόμενη. Φαίνεται τα «αντίδωρα» κάναν τη δουλειά τους. Μάλιστα η Α’ Θεσσαλονίκης του έδωσε 21%. Αντίθετα η Β’ Θεσσαλονίκης στάθηκε κάπως στο ύψος της με το 17,8%. Τα «αντίδωρα»δεν ήταν ικανά αλλά δεν ήταν και η αναμενόμενη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν γύριζαν την πλάτη τους και οι συνταξιούχοι , θα γινόταν κάτι άλλο. Τραγικό. Να πλησιάζει να βγει πρώτο κόμμα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο πρόεδρός μας τα έχει βάλει με τους μανατζαραίους που τον πούλησαν. Ισως είναι μια ευκαιρία να πάμε σε 25χρονους με μεταπωλητική αξία. Οταν ένας είναι 32 χρονών και δεν υποχωρεί με τίποτα γιατί υπακούει στα κελεύσματα του μάνατζέρ του, ας πάει να οικονομήσει αλλού περισσότερα, όπως λέει ο ίδιος. Και μας πούλησε και πολύ ΠΑΟΚτσηδηλίκι ο κύριος Βαρέλα».

Για το αν ανησυχεί για τις μεταγραφές: «Θα ανησυχήσω εαν με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και την έναρξη της προετοιμασίας, δεν έχουν έρθει οι πάικτες που θα μπορούν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες και όσους αποχωρήσουν. Δηλαδή αν αργήσουμε πάλι στις μεταγραφές. Επί του παρόντος, στήριξη σε αυτούς που έχουν την ευθύνη της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags