Facebook Pixel Ραούλ Μπράβο: Στη φόρα τα προβλήματα με τον Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό
| 2019-06-04 07:36:00

Αποκάλυψη για Μπράβο και Ολυμπιακό: «Είχε προβλήματα με τον Βαλβέρδε»

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Μπράβο και Ολυμπιακό: «Είχε προβλήματα με τον Βαλβέρδε»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον Ισπανό μετά τις καταγγελίες για συμμετοχή σε στημένα.

Με αφορμή το σκάνδαλο με τη χειραγώγηση παιχνιδιων στην Ισπανά, η Marca αναφέρεται στα προβλήματα που είχε ο Ραούλ Μπράβο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Κοινώς βγαίνουν όλα στη φόρα.

Στο δημοσιεύματα υποστηρίζεται, ότι ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης, Λιντς Γιουνάιτεντ, Νουμάνθια, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέρσχοτ, Κόρδοβα, ο οποίος στην Ελλάδα πέρασε από Ολυμπιακό, Βέροια και Άρη, φιλοξενούσε όταν έπαιζε στα ερυθρόλευκα τον Αράντα, ο οποίος επίσης είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση. Υπάρχει και μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Μπράβο στο λιμάνι.

«Με αυτόν, εκτός από ποδοσφαιρικές στιγμές, έχουν μοιραστεί και άλλα πράγματα. Ήταν σύνηθες να τον επισκέπτεται στο σπίτι του στην Ελλάδα. Δεν ήταν ένα συνηθισμένο σπίτι. Ήταν ένα πλωτό σπίτι, πάνω στη θάλασσα. Ο Μπράβο ζούσε σε ένα γιοτ για το οποίο έπρεπε να ξοδεύει 20.000 ευρώ τον μήνα. Έτσι για να κάνει καθημερινά πράγματα, όπως να πάρει ψωμί ή να αγοράσει γάλα, έπρεπε αυτός μαζί με αυτούς που έμενε ή τους φιλοξενούμενους να παίρνει ένα θαλάσσιο ποδήλατο για να βγαίνουν στην ξηρά. Στον Ολυμπιακό το δεδομένο ήταν τα προβλήματα που είχε με έναν μετριοπαθή προπονητή, όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε»,αναφέρει μεταξύ άλλων η Marca.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags