Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ρικάρντο Κουαρέσμα: "Σεισμός" στη Θεσσαλονίκη - "Μπαμ" κόντρα σε όλα
| 2019-06-07 14:12:00

"Σεισμός" στη Θεσσαλονίκη - Φήμη για εξτρέμαρο - "Μπαμ" κόντρα σε όλα - "Τελειωμένος" 36 ετών

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σεισμός" στη Θεσσαλονίκη - Φήμη για εξτρέμαρο - "Μπαμ" κόντρα σε όλα - "Τελειωμένος" 36 ετών

Πρωτοσέλιδο-φωτιά. Διώχνουν τεράστιο όνομα. Υπάρχει περίπτωση;

ΠΑΟΚ - Ρικάρντο Κουαρέσμα: Την ώρα που έφτασε από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Άλβες και σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις υπογράφοντας στη συνέχεια το τριετές συμβόλαιό του και έτσι να γίνει το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των "ασπρόμαυρων".

Την ώρα που οι τελικές λεπτομέρειες απομένουν για να τελειώσει και η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου Ίσμαελ Σίλβα από την Αχμάτ Γκρόζνι και έτσι, να κλείσουν τα δύο πρώτα, βασικά, μέτωπα για την ενίσχυση των νταμπλούχων εν όψει της νέας σεζόν, σημερινό δημοσίευμα της Metrosport -πάντα ενημερωμένης σε θέματα ΠΑΟΚ- βιάζεται να κλείσει και... τρίτο μέτωπο.

Δεδομένη η πρόθεση και η αναζήτηση του Δικεφάλου για έναν εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, η εφημερίδα λοιπόν ρίχνει στο τραπέζι το όνομα του Ρικάρντο Κουαρέσμα, του πολύπειρου διεθνή Πορτογάλου ακραίου επιθετικού, ο οποίος παρότι δεσμεύεται με έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη με την Μπεσίκτας, έχει το ελεύθερο, στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρούν οι "μαύροι αετοί" να αποχωρήσει χωρίς να φέρει... ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Συμφωνία που ίσχυε και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο ο παίκτης επέλεξε (όντας τότε και τραυματίας) να ολοκληρώσει τη σεζόν στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο πλέον, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει ύστερα από τέσσερα χρόνια (στη δεύτερη θητεία του, είχε προηγηθεί μια διετία μεταξύ 2010 και 2012) από τη Vodafone Arena.

Ως εδώ, καλά. Ούτε καν οι πολύ μεγάλες απολαβές του Πορτογάλου άσου μοιάζουν εμπόδιο για μια τέτοια σκέψη ή προσέγγιση (εφόσον ισχύει το δημοσίευμα) του ΠΑΟΚ. Αυτό που είναι παράταιρο για τη μεταγραφική πολιτική που φαίνεται να έχει οριοθετηθεί στους πρωταθλητές από τη χειμερινή περίοδο έχει να κάνει με την ηλικία του Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο οποίος στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου κλείνει τα 36 του χρόνια!

Προφανώς συνεπώς δεν ανταποκρίνεται ηλικιακά στα στάνταρντς που πλέον έχουν τεθεί στην Τούμπα, στο προφίλ των ποδοσφαιριστών που κυνηγάει ο Δικέφαλος. Προφίλ και ηλικία που παρότι η αναζήτηση για τη συγκεκριμένη θέση προϋποθέτει σαφώς τη συμφωνία με έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή, εν τούτοις το γεγονός πως ο Πορτογάλος είναι στα (ποδοσφαιρικά) βαθιά γεράματα και ένα βήμα από τη... σύνταξη θα καταστήσει έκπληξη πρώτου μεγέθους και σίγουρα κόντρα σε οτιδήποτε "χτίζεται" από τον Ιανουάριο και μετά στην Τούμπα, ακόμη και την επιβεβαίωση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" Κυριάκου στην Τούμπα: "Έφυγα από τον ΠΑΟΚ λόγω... Ολυμπιακού" - "Δεν τρελάθηκε ο Ιβάν"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags