Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φάνος Κατελάρης: "Δεν είναι Κάτσε, θυμίζει Ιγκλέσιας"
| 2019-06-07 15:07:00

"Δεν είναι Κάτσε, θυμίζει Ιγκλέσιας - Ξεπέταγμα στον ΠΑΟ - Αν τον βάλεις δίπλα στον Κουρμπέλη..."

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι Κάτσε, θυμίζει Ιγκλέσιας - Ξεπέταγμα στον ΠΑΟ - Αν τον βάλεις δίπλα στον Κουρμπέλη..."

Ο Στάικος Βεργέτης στο sportdog για την "καψούρα" του Νταμπίζα.

Κλασικός αμυντικός μέσος, δυνατός, πειθαρχημένος στη θέση του και με καλή πρώτη πάσα είναι ο Φάνος Κατελάρης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Έλληνας τεχνικός, που είχε σημαντική θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε για τον αμυντικό μέσο της Ομόνοιας με τα καλύτερα λόγια, συμπληρώνοντας ακόμα ότι η παρουσία του μπορεί να απελευθερώσει επιθετικά τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ακόμα, τόνισε ότι είναι έτοιμος να κάνει το ξεπέταγμά του και ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

"Θα απελευθερώσει τον Κουρμπέλη"

"Είναι κλασικός αμυντικός χαφ. Τον έχω δει να αγωνίζεται ως μονός αμυντικός χαφ, κλασικό 6άρι, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος αμυντικός μέσος. Παραδείγματος χάριν με τον Κουρμπέλη στο πλευρό του, που θα μπορεί με την παρουσία του να εξασφαλίσει στον Κουρμπέλη την ελευθερία για να αναπτυχθεί επιθετικά", ήταν το αρχικό σχόλιο του Σ. Βεργέτη στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι πολύ δυνατό παιδί, πολύ πειθαρχημένος στη θέση του και στα καθήκοντά του. Μάλιστα, μπορεί να σκοράρει σε επιθετικά στατικές φάσεις, ευρύτερα είναι πολύ καλός με το κεφάλι. Έχει πολύ καλή πρώτη πάσα και ως απόφαση και ως εκτέλεση πάσας".



"Έτοιμος για το ξεπέταγμα"

Έχει το ταλέντο και την αξία για να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού;

"Αυτή τη στιγμή ο Κατελάρης είναι πολύ κοντά στο να κάνει το ξεπέταγμά του. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κατάσταση που ευνοεί τον παίκτη για να κάνει το ξεπέταγμά του, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα. Θα είναι εργαλείο που θα το αξιοποιήσει κατάλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του".

Είναι καλύτερος από τον Κάτσε, τη θέση του οποίου λογικά θα κληθεί να πάρει στο ρόστερ αν προχωρήσει το θέμα του στον Παναθηναϊκό;

"Είναι εντελώς διαφορετικό το στιλ του από εκείνο του Κάτσε. Πρόκειται για κλασικό αμυντικό χαφ, που δίνει δύναμη στη μεσαία γραμμή και ασφάλεια στην τετράδα της άμυνας. Ο Κάτσε κάνει οδήγημα, μαζεύει τους αντιπάλους πάνω του και μοιράζει την μπάλα. Ο Κατελάρης είναι πιο πολύ κόφτης, που δίνει την πρώτη πάσα. Κλασικό, βαρύ εξάρι. Θυμίζει τον Ιγκλέσιας που έχει ο Αστέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα "παγώσουν" οι οπαδοί - Θέλει να γίνει ηγέτης στον ΠΑΟ - "Γελάνε" Σαραβάκος, Βαζέχα, Καραγκούνης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags