Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άντε γεια" Μαρινάκη σε Μπεργκ - Με αυτόν "φτιάχνει" τον Μαρτίνς
| 2019-06-11 10:15:00

"Άντε γεια" Μαρινάκη σε Μπεργκ - Με αυτόν "φτιάχνει" τον Μαρτίνς - Κάνει 10 "μύρια", 3 για "χάμερ"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άντε γεια" Μαρινάκη σε Μπεργκ - Με αυτόν "φτιάχνει" τον Μαρτίνς - Κάνει 10 "μύρια", 3 για "χάμερ"

Τρελά λεφτά από Ολυμπιακό. Απίθανη επιστροφή φορ. Σαρώνει!

Ολυμπιακός: Την ώρα που η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ αν δεν έχει ναυαγήσει για τους Πειραιώτες, τουλάχιστον έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο λόγω της κωλυσιεργίας -όπως εμφανίζετα...- του Σουηδού επιθετικού να απαντήσει στην πρόταση των "ερυθρόλευκων", μοιραίο είναι οι δευτεραθλητές Ελλάδας να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Καταγράψαμε χθες πως σύμφωνα με τα όσα διαρρέονταν από το λιμάνι, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προχωρήσει δύο περιπτώσεις, ως εναλλακτικές του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, και τις δούλευαν εντατικά προκειμένου μια εξ αυτών να κλείσει. Σταθερή η παρουσία του ονόματος του Φακούντο Φερέιρα, του Αργεντινού φουνταριστού της Μπενφίκα, τις δυσκολίες όμως για τον οποίο τις παρουσιάσαμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ.

Όπως φαίνεται όμως, ο Ολυμπιακός το παλεύει προκειμένου να ρίξει και τις απαιτήσεις της Μπενφίκα, αλλά και να βρει λύση με τις απολαβές του 28χρονου επιθετικού, οι οποίες ανέρχονται στα 2,2 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο όνομα που παρουσιάζεται σήμερα από τον "Κόκκινο Πρωταθλητή" είναι αυτό του Γκουίντο Καρίγιο. Δεν είναι άγνωστος στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού, ίσα ίσα, απλώς τώρα που ο Μάρκους Μπεργκ πήγε... πίσω, επέστρεψε στο προσκήνιο. 

Δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με τη Σαουθάμπτον, οι "άγιοι" δεν τον υπολογίζουν (εξ ου και οι συνεχείς δανεισμοί του, με τελευταίο στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Λεγανιές), ρεπορτάζ στην Αγγλία τις προηγούμενες μέρες ήθελαν να επιδιώκουν πώλησή του, με αντίτιμο μάλιστα 10 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλύψουν μέρος της επένδυσης που έκαναν για την αγορά του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν τις ανάλογες προτάσεις.

Και εδώ μπαίνει ο Ολυμπιακός, που επιδιώκει τον δανεισμό του προκειμένου να ικανοποιήσει και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον είχε ψηλά στη λίστα των επιλογών του, ίσως ψηλότερα ακόμη και από το Νο1 του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον Φακούντο Φερέιρα.

Καμία πάντως από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε φθηνή. Κάθε άλλο, ούτε φυσικά και αυτή του... Χάσαν, ο οποίος προ ημερών μπορεί να αποχαιρέτισε, ωστόσο διατηρείται στο προσκήνιο.

Λεπτομέρεια; Πλέον η ρήτρα που είχε τεθεί για αγορά του από τους Πειραιώτες δεν υφίσταται και η όποια διαπραγμάτευση με την Μπράγκα θα γίνει από μηδενική βάση. Το θέμα βέβαια είναι πως ο πορτογαλικός σύλλογος αφενός δεν βιάζεται, αφού περιμένει τη συμμετοχή του Αιγύπτιου επιθετικού στο επερχόμενο Κόπα Αφρικα, ευελπιστώντας σε θετικές εμφανίσεις προκειμένου να αυξήσει την τιμή του και να προσελκύσει αγοραστές (υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Χασάν στην Μπράγκα ολοκληρώνεται του χρόνου) .

Όσο για τον στόπερ και τον για εκεί εκλεκτό του Πορτογάλου προπονητή, τον Πεδράο, τον κεντρικό αμυντικό της Γκιμαράες. Χθεσινές αναφορές στη χώρα της Ιβηρικής τόνιζαν πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο ομάδων και πως οι αξιώσεις της ομάδας για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου στόπερ ανέρχονται μίνιμουμ στα 3 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" ο Μαρινάκης - Αδιανόητη πρόταση σε Έλληνα άσο - "Ρίχνει" το Καραϊσκάκη - Ποιος Μπεργκ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags