Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Δίνει τρελά λεφτά και έμψυχα ανταλλάγματα η Ρόμα - "Κονέ" Καρντόσο
| 2019-06-18 20:39:00

Σκάει η "βόμβα" στην ΑΕΚ - Ντόμινο με Μπαρτσελόνα - Τρελά λεφτά συν παίκτες - "Κονέ" Καρντόσο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει η "βόμβα" στην ΑΕΚ - Ντόμινο με Μπαρτσελόνα - Τρελά λεφτά συν παίκτες - "Κονέ" Καρντόσο

Τρέχουν οι εξελίξεις. Νο1 στόχος. Πώς θα γίνει τo super deal.

ΑΕΚ - Βασίλης Μπάρκας: Ολοένα και… πλησιάζει η ώρα της επισημοποίησης του ενδιαφέροντος της Ρόμα για τον Βασίλη Μπάρκα. Και όταν μιλάμε για επισημοποίηση εννοούμε την κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης για τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρίσκεται πολύ ψηλά στην αξιολόγηση των «τζιαλορόσι» για τη θέση του βασικού κίπερ της ερχόμενης σεζόν.

Αυτός που πιθανώς να ξεπερνούσε τον Μπάρκα, ο Γέσπερ Σίλεσεν οδεύει στη Βαλένθια, στο πλαίσιο της ανταλλαγής των «νυχτερίδων» με την Μπαρτσελόνα, η οποία με τη σειρά της αποκτά το τερματοφύλακα των Λεβαντίνων, Νέτο. Ετσι, οι επιλογές της Ρόμα περιορίζονται σημαντικά, το όνομα και η υποψηφιότητα του Μπάρκα ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο (πιθανώς και στην κορυφή…) και έτσι, εύλογα, το μεταγραφικό στόρι που τον εμπλέκει, αναμένεται να περάσει στο επόμενο στάδιο, με την κατάθεση επίσημης πρότασης στην ΑΕΚ.

Πιθανότατα αυτό να μην γίνει άμεσα, αφού οι Ρωμαίοι έχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα και μέτωπα σε διάφορα επίπεδα, ωστόσο από την στιγμή που επιβεβαιωμένα ο Μπάρκας είναι στη λίστα τους και ουσιαστικά… παίζει μόνος του πλέον (κάτι που στην Ένωση γνωρίζουν), πρόταση θα γίνει.

Όπως το sportdog έχει προ ημερών τονίσει, αυτή δύσκολα θα ξεκινήσει από τα 8 εκατ. ευρώ που έχουν αναφέρει ιταλικά δημοσιεύματα. Πιθανότατα η όλη διαδικασία προσφορών θα αρχίσει από χαμηλότερα, με τους «τζιαλορόσι» να βάζουν στο τραπέζι – όπως έχουμε αποκαλύψει – και ονόματα έμψυχων ανταλλαγμάτων.

Προσθέστε επίσης μια λεπτομέρεια. Ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο νέος τεχνικός της Ρόμα Πάουλο Φονσέκα ήταν συνεργάτες στη Σαχτάρ Ντόνετκ, με τον νέο προπονητή της Ενωσης να βρίσκεται τότε στο επιτελείο του συμπατριώτη του, όντας υπεύθυνος της δεύτερης ομάδας των «πορτοκαλί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags