Facebook Pixel Sportdog.gr | "Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να παίξει στον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-06-18 23:31:00

"Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να παίξει στον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να παίξει στον Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπρούνο, Κάιπερς και Ντουρμισάι φόρεσαν τα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός: Ο Χιλάλ Ντουρμισάι ήταν μόνο η αρχή, αφού μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ακολούθησαν αυτές των Μπρούνο Φελίπε, Ούγκο Κάιπερς και Φιορίν Ντουρμισάι.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ήταν ένα όνειρό μου που πραγματοποιήθηκε και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", τόνισε ο Μπρούνο στις πρώτες του δηλώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο Κάιπερς, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. "Έχω τεράστια υπερηφάνεια, που θα φορέσω τα χρώματα αυτής της μεγάλης ομάδας και ανυπομονώ πάρα πολύ να αποτελέσω μέλος αυτής της οικογένειας. Έχω ακούσει για τους φιλάθλους, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ θερμοί, πάρα πολύ ενθουσιώδεις και ανυπομονώ να τους το ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο", ήταν η δήλωσή του.

Αντίστοιχα, ο Ντουρμισάι έκανε λόγο για όνειρο που πραγματοποιήθηκε, τονίζοντας το εξής: "Πιστεύω πως αυτήν την ημέρα θα την θυμάμαι για πάντα στην ζωή μου. Πιστεύω πως σίγουρα όλα τα παιδιά στην Ελλάδα έχουν όνειρό τους να παίξουν στον Ολυμπιακό. Να έρθουν κάποια στιγμή στο Λιμάνι. Έτσι είμαι και εγώ. Οπότε θα ήθελα να βοηθήσω στο έπακρο την ομάδα να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί. Εννοείται πως ανυπομονώ και θα ήθελα να παίξω στο Καραϊσκάκη και μπροστά στον κόσμο. Να νιώσω όλη αυτήν την ζεστή αύρα και την ατμόσφαιρα που υπάρχει, πόσο μάλλον στην Θύρα 7 και στο Καραϊσκάκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags