Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Έρχεται στο Λιμάνι
| 2019-06-22 11:25:00

Τεράστιο deal για Ολυμπιακό - Φέρνει "ογκόλιθο" 14 εκατ. - "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης, νέο "μπαμ"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιο deal για Ολυμπιακό - Φέρνει "ογκόλιθο" 14 εκατ. - "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης, νέο "μπαμ"!

Έρχεται ηγέτης, διεθνής παικταρας. Απανωτά τα "χτυπήματα"!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Αδιαμφισβήτητα μεγάλο το deal που… έπεται για τον Ολυμπιακό και φέρνει τον Ρούμπεν Σεμέδο στον Πειραιά. Δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί στο 100%, αφού απομένει να ρυθμιστεί το καθεστώς που ο Πορτογάλος στόπερ θα πιάσει λιμάνι, ωστόσο από την στιγμή που βρέθηκε φόρμουλα με τα Βιγιαρεάλ, είναι θέμα πλέον ωρών να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να τελειώσει η συμφωνία και να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Νο1 στόχος του Πέδρο Μαρτίνς για την καρδιά της οπισθοφυλακής του.

Δεν χρειάζεται φυσικά καμία υπερβολή για να τονιστεί η σπουδαιότητα του deal. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει θητεύσει στην εθνική Πορτογαλίας και γι’ αυτόν η Βιγιαρεάλ, πριν δύο χρόνια, έδωσε 14 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σπόρτινγκ. Τότε μάλιστα, τα «λιοντάρια» έβαλαν ρήτρες πολλών δεκάδων εκατομμυρίων σε περίπτωση που ο Σεμέδο επέστρεφε στην Πορτογαλία για χάρη των ανταγωνιστών, Πόρτο ή Μπενφίκα.

Κάτι που μάλιστα παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ του Τύπου τις προηγούμενες μέρες, οπότε μοιάζει δύσκολο να έχει «κλέψει» τον Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός από τους «δράκους» ή τους Λουζιτανούς, όταν αυτοί θα ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν στην Σπόρτινγκ πολλά εκατομμύρια για να επαναπατρίσουν τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, ο πιτσιρικάς Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται στην Αθήνα μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο Euro u21 και εκεί θα φανεί τι ακριβώς θα συμβεί με την δική του περίπτωση. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους»  να πληρώνουν 1,5 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν, ωστόσο μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει με τον 20χρονο Σέρβο. Αν δηλαδή ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού ή θα παραμείνει για έναν χρόνο ακόμη στους «γκρόμπαρι»,  όπως – για παράδειγμα – έγινε πέρυσι με την αγορά του συμπατριώτη του (και συμπαίκτη του στις Ελπίδες της Σερβίας), Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αγοράστηκε από τη Ραντνίτσκι, ωστόσο παρέμεινε στο δυναμικό της, χωρίς μάλιστα να είναι δεδομένο (ίσα ίσα…) πως θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags