Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο... Σεμέδο "φούντωσε" τις φήμες για ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με Τσερίσεφ και Ν΄ Ντάιγ
| 2019-06-22 17:00:00

Έτσι θα γίνει το διπλό "μπαμ" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Ποιος Κασερες; - Εξτρέμ-βομβα και... σκύλος

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι θα γίνει το διπλό "μπαμ" Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ - Ποιος Κασερες; - Εξτρέμ-βομβα και... σκύλος

Διέρρευσε λάθος όνομα. Αυτός... έρχεται μαζί με Σεμεδο!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έτσι είναι στις μεταγραφές. Μια φήμη αρκεί για να πάρουν μεταγραφή, ολόκληρες ομάδες! Η παρουσία του Παναγιώτη Γαλαριώτη στο Λεβάντε προκειμένου να τελειώσει το deal του Ολυμπιακού με τον Ρούμπεν Σεμέδο, έφερε μια σειρά πληροφοριών – που ο sportdog μετέδωσε σε χτεσινό του ρεπορτάζ – πως ο Ελληνας ατζέντης παράλληλα με τον πελάτη του (Σεμέδο) «δουλεύει» για λογαριασμό του Δικεφάλου μια ακόμη μεταγραφή από τη Βιγιαρεάλ.

Εγινε λόγος για τον Αργεντινό μέσο, Κάσερες, περίπτωση που ωστόσο τόσο από τον Δικέφαλο όσο και από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, διαψεύστηκε. Υπήρχε όμως και συνέχεια και αποτυπώνεται σήμερα στα πρωτοσέλιδα, με αναφορά δύο ποδοσφαιριστών που στη σεζόν που ολοκληρώθηκε παραχωρήθηκαν δανεικοί από το «κίτρινο υποβρύχιο».

Πρώτα, ο Ντένις Τσερίσεφ, ο 28χρονος Ρώσος διεθνής εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε στη Βαλένθια. Περίπτωση που θυμίζει… ανέκδοτο μόνο και μόνο να συζητιέται για ελληνική ομάδα. Ο λόγος; Για τον Τσερίσεφ η Βαλένθια έχει option αγοράς 7 εκατ. ευρώ, έχει δικαίωμα μέχρι το τέλος του μήνα να την εξασκήσει. Θέλει να το κάνει και διαπραγματεύεται με τους συντοπίτες της μια… οικονομικότερη τιμή. Εχει σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να «μονιμοποιηθεί» στο «Μεστάγια». Εισπράττει 2 εκατ. ευρώ ετησίως και ακόμη και αν δεν γίνει στη Βαλένθια, η Βιγιαρεάλ το πιθανότερο είναι να τον βγάλει στη βιτρίνα για πώληση, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις πέρυσι. Τιμή πώλησης; Μίνιμουμ 10 εκατ. ευρώ… ακούνητα, αφού ο Τσερίσεφ έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο.

Πιο ρεαλιστική σαφώς μοιάζει η περίπτωση του Άλφρεντ Ν’ Ντάιγ, του Σενεγαλέζου διεθνή αμυντικού χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στη Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν υποχρεωτική option αγοράς σε περίπτωση που εξασφάλιζαν την άνοδο τους στην Πριμέρα, δεν την πέτυχαν (αποκλείστηκαν στα ημιτελικά των play-off από την Ντεπορτίβο) και έτσι, δεν θα προχωρήσουν στην αγορά του 29χρονου μέσου, ο οποίος και επιστρέφει στο «Μαδριγάλ», προκειμένου όμως να… πωληθεί, αφού οι Λεβαντίνοι δεν τον υπολογίζουν. Το γεγονός μάλιστα πως έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου καθιστά τις αξιώσεις του «κίτρινου υποβρυχίου» σαφώς εντός… πλαισίου ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη με Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό - "Κόπηκε" από την προετοιμασία με απόφαση Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags