Facebook Pixel Φρανσίσκο Ζεράλδες - ΑΕΚ: Στην Ελλάδα με... ατυχία το νέο αστέρι της ΑΕΚ - Διπλή άφιξη για την Ένωση στο αεροδρόμιο
| 2019-06-25 00:05:00

Στην Ελλάδα με... ατυχία το νέο αστέρι της ΑΕΚ - Διπλή άφιξη για την Ένωση στο αεροδρόμιο!

Sportdog Team
Στην Ελλάδα με... ατυχία το νέο αστέρι της ΑΕΚ - Διπλή άφιξη για την Ένωση στο αεροδρόμιο!

Με φουλ ρυθμούς πλέον... τρέχει η Ένωση για τη νέα σεζόν.

Φρανσίσκο Ζεράλδες - ΑΕΚ: Βράδυ αφίξεων ήταν αυτό της Δευτέρας για την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος ήρθε για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην Ένωσης.

Ο Πορτογάλος άσος, που είναι η πρώτη μεταγραφή που ζήτησε ο Μιγκέλ Καρντόσο για την μεσοεπιθετική γραμμή,  προσγειώθηκε με καθυστέρηση στο Ελ. Βενιζέλος στις 23:30 με πτήση της Λουφτχάνσα από Λισσαβόνα, μέσω Μονάχου. Δυστυχώς στην αλλαγή στη γερμανική πόλη η εταιρία έχασε όλες τις αποσκευές του και πλέον ελπίζει να τις βρουν τις επόμενες μέρες.



Την Τρίτη θα περάσει από ιατρικά και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ υπενθυμίζεται πως θα αποκτηθεί από την Ένωση με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς οψιόν αγοράς. 

Εκτός από τον Πορτογάλο, στο αεροδρόμιο έφτασε το βράδυ της Δευτέρας και ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτος χαρά και όρεξη για δουλειά, καθώς από την Τρίτη το πρωί κιόλας θα βρίσκεται στα Σπάτα για να ξεκινήσει το... χτίσιμο της νέας ομάδας των «κιτρινόμαυρων».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags