Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχουν μπει οι Ερυθρόλευκοι
| 2019-06-25 09:19:00

Έρχεται στο Λιμάνι για Μαρτίνς - "Πράσινο φως" για αντί-Σεμέδο - Βλέπουν παίκτη που ήθελε η ΑΕΚ

Sportdog Team
Έρχεται στο Λιμάνι για Μαρτίνς - "Πράσινο φως" για αντί-Σεμέδο - Βλέπουν παίκτη που ήθελε η ΑΕΚ

Έκαναν την πρώτη επαφή οι Ερυθρόλευκοι με...

Ολυμπιακός: Δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχουν μπει οι Ερυθρόλευκοι, ενώ με γρήγορους ρυθμούς προχωράνε και τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΦΩΣ" στην περίπτωση του Ζοσουέ Σα η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των Ερυθρόλευκων, αποτελεί σημείο-κλειδί για τον Πορτογάλο παίκτη της Άντερλεχτ που επιθυμεί να ξανασμίξει μαζί του. 

Η περίπτωση του Ελ Αραμπί δείχνει να προχωρά καθώς έγινε η πρώτη σοβαρή κίνηση από πλευράς Ερυθρόλευκων, με την υπόθεση όμως να φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη καθώς άλλες πέντε ομάδες τον διεκδικούν.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο όμως τον Πειραιωτών έχει μπει και ένας παίκτη που απασχόλησε την περσινή χρονιά την ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Ενρίκε ντα Σίλβα Σόουζα της Κορίνθιανς, έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για σέντερ φορ πολλά υποσχόμενο, ο οποίος μέσα στο 2019 έχει 11 γκολ σε 19 συμμετοχές, που επίσης όμως αποτελεί δύσκολη περίπτωση.

Τέλος, καθώς οι συζητήσεις με τον Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκονται σε... τέλμα, ο Ρολάντο έρχεται στο προσκήνιο καθώς απέρριψε την πρόταση της Μπράγκα για διετές συμβόλαιο με 600 χιλ. ευρώ ετησίως και δήλωσε πως επιθυμεί να παίξει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags