Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Στα 4 εκατ. η μεταγραφή - Τίναξε τη μπάνκα ο Μαρινάκης
| 2019-06-25 18:20:00

Ποιος δανεισμός; "Τρέλα" Μαρινάκη, τον αγοράζει με 4 εκατ. - Τα έδωσε όλα στην "καψούρα" Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος δανεισμός; "Τρέλα" Μαρινάκη, τον αγοράζει με 4 εκατ. - Τα έδωσε όλα στην "καψούρα" Μαρτίνς

Πώς... ξεκόλλησε το μεγάλο deal. Τίναξε την μπάνκα στον αέρα!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Επειδή όπως όλα δείχνουν, βάσει των όσων έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, οδεύουμε στα τελευταία επεισόδια του σίριαλ Σεμέδο στον Ολυμπιακό, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε λίγο το θολό είναι η αλήθεια τοπίο αναφορικά με το deal που επιδιώκουν οι «ερυθρόλευκοι».

Στον sportdog, από την Παρασκευή που δημοσιοποιήθηκε η κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο ομάδων για την παραχώρηση από τον Ολυμπιακό του Πορτογάλου στόπερ, ξεκαθαρίσαμε πως πρόκειται για deal αγοράς. Όχι στο 100% των δικαιωμάτων του Σεμέδο, με συγκεκριμένο buy-back (ρήτρα δηλαδή βάσει της οποίας η Βιγιαρεάλ θα είχε τη δυνατότητα καταβάλλοντας ένα ποσό να επαναφέρει τον Σεμέδο στο «Μαδριγάλ») και συγκεκριμένο ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτά τα δύο τελευταία ήταν και οι αφορμές του «ναυαγίου», όπως φάνηκε την Κυριακή, με τη διαρροή του Ολυμπιακού περί αποχώρησης του από τις διαπραγματεύσεις. Διαρροή που προφανώς δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα επικοινωνιακό τέχνασμα (ούτε καν τακτική…), με στόχο και αντικείμενο που γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων».

Όπως και να ‘χει, προφανώς, αυτές οι δύο λεπτομέρειες μένει να διευκρινιστούν στην τελική τους μορφή προκειμένου να τελειώσει το deal, ωστόσο αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι πως δεν μιλάμε για δανεισμό του Σεμέδο, αλλά για κανονική αγορά του από τον Ολυμπιακό, με ποσό – που όπως και η πορτογαλική O’ Jogo έγραψε στο χτεσινό της φύλλο και  ήταν απολύτως σωστό – 4 εκατ. ευρώ.

Αυτό έχει «κλειδώσει». Τα υπόλοιπα που προαναφέρθηκαν θα τα μάθουμε στην πορεία όταν το deal ολοκληρωθεί και ο Σεμέδο πιάσει λιμάνι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη επιστροφή στον Ολυμπιακό - Ξανά στα ερυθρόλευκα ξένος εξτρέμ - Πού τον θυμήθηκαν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags