Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντάγκλας Αουγκούστο: "Τυράκι ο Ντάγκλας, δεν είναι μπαμ - Πολλά λεφτά από ΠΑΟΚ - Έχει αρθρίτιδα"
| 2019-06-29 18:06:00

"Τυράκι ο Ντάγκλας, δεν είναι μπαμ - Πολλά λεφτά από ΠΑΟΚ - Έχει αρθρίτιδα"!

του Γιώργου Κτενά
"Τυράκι ο Ντάγκλας, δεν είναι μπαμ - Πολλά λεφτά από ΠΑΟΚ - Έχει αρθρίτιδα"!

Ατακάρες για τον "κλεισμένο" του Δικεφάλου. "Αν ήταν ο Μολέντο..."

Ως παίκτη που μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει καλή πρώτη πάσα και είναι δυναμικός, χαρακτήρισε μέσω του sportdog τον Ντάγκλας Αουγκούστο ο Άκης Αχλατλής.

Βαθύς γνώστης του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, σχολίασε ακόμα ότι είναι καλό σκαρί, γυμνασμένος και δοκιμάζει τα πόδια του, παρόλα αυτά δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να έρθει στον Δικέφαλο και να παίξει βασικός.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην τιμή του, που την χαρακτήρισε τσιμπημένη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τον ταλαιπωρεί κάποιο είδος αρθρίτιδας και παίζει με πόνους.



"Τον έδωσαν ως τυράκι - Δύσκολο να μην βγει η μεταγραφή του"

"Προέρχεται από τα τσικό της Φλουμινένσε. Το 2016 είχε κάνει καλή χρονιά, παίζοντας σε μια θέση ανάμεσα από το 6άρι και το 8άρι. Δοκιμάζει τα πόδια του από μακριά, είναι καλό σκαρί, γυμνασμένος, δύσκολο να μην σου βγει αν πάρεις τέτοιον παίκτη. Πέρσι τον απέκτησε η Κορίνθιανς, αλλά ήταν πολύ κακή η χρονιά για όλη την ομάδα και, προφανώς, δεν διασώθηκε κανένας. Τον έδωσαν με τη μορφή δανεισμού στην Μπαΐα, ως ένας σύλλογος που έχει κάνει άλματα στην οργάνωσή του κ.λπ., και βρίσκεται στο μεσαίο γκρουπ των ομάδων. Θεωρώ ότι τον έδωσαν ως τυράκι γιατί χαλβαδιάζουν από την Μπαΐα τον Ραμίρες", ανέφερε αρχικά ο Α. Αχλατλής στις δηλώσεις του στο sportdog.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Πώς κρίνεις αυτό το ποσό;

"Τσιμπημένη είναι αυτή η τιμή. Φαντάζομαι λόγω ηλικίας και εθνικότητας συμβαίνει αυτό.  Πρέπει να έχει και ένα μικρό προβληματάκι με την υγεία του, κάποιο είδος αρθρίτιδας, με αποτέλεσμα να παίζει με πόνους. Εμένα δεν μου κάνει το μπαμ, ότι θα έρθει και θα παίξει με τη μία δηλαδή, αλλά κρατάω μια πισινή γιατί είναι Βραζιλιάνος. Δεν είναι ο χαφ Γουίλιαν Αράο, που πέρσι είχε "παίξει" για τον Ολυμπιακό, που αν με ρωτούσες θα σου έλεγα να τον πάρει ο ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια".

Θεωρείς ότι μπορεί να έρθει και να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ, δηλαδή;

"Νομίζω ότι είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, με καλή πρώτη πάσα, δυναμικός, για το επίπεδο της Ελλάδας είναι εντάξει. Αλλά να πάρει παιχνίδια πρώτα στα πόδια του, να τον δούμε. Το γεγονός ότι πήγε στην Μπαΐα δεν είναι καλό δείγμα. Από την άποψη ότι στη θέση του η Κορίνθιανς έχει παίκτη που δεν είναι και κανένα βουνό. Αν μου έλεγες για κάποιον άλλον παίκτη, όπως ο Αράο που είπαμε προηγουμένως ή τον Μολέντο, θα σου έλεγα ότι θα έρθει και θα παίξει με τη μία. Για αυτόν εδώ έχω αμφιβολίες, να τον δούμε πρώτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τρελάθηκε» ο Ιβάν - Απίστευτο σενάριο με όνομα που θα κάνει πάταγο για αντί-Λουτσέσκου!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags