Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Χατζηϊσαϊας: Ανατροπή δεδομένων για τον Έλληνα αμυντικό
| 2019-07-03 09:58:00

Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Τον "σώζει" ο Φερέιρα; - "Όχι" για δύο προτάσεις - Πάει σε top ομάδα;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όλα τούμπα με "τελειωμένο" - Τον "σώζει" ο Φερέιρα; - "Όχι" για δύο προτάσεις - Πάει σε top ομάδα;

Φοβερή ανατροπή. Στον "αέρα" Έλληνας. Θα γίνει... καραμπόλα!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Χατζηϊσαϊας: Η άφιξη στην Αθήνα του Ισραηλινού κεντρικού αμυντικού Ταλ Καχίλα για λογαριασμό του Ατρόμητου φαίνεται πως επηρεάζει και τα μεταγραφικά στην... Τούμπα. 

Με τη διαφαινόμενη συμφωνία του 27χρονου στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, οι Περιστεριώτες εκτός θεαματικού απροόπτου κλείνουν τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Στους "παλιούς" Ρισβάνη και Στρούγγη, προστέθηκε ήδη ο Γούτας και πιθανότατα (οι συμπατριώτες του το εκτιμούν ως δεδομένο) και ο Καχίλα.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, η περίπτωση του νέου δανεισμού του Δημήτρη Χατζηϊσαϊα προφανώς εγκαταλείπεται(;) για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, έτσι κι αλλιώς, ζήτησε μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου να ακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας των νταμπλούχων στην Ολλανδία προκειμένου να διεκδικήσει την ευκαιρία του από τον νέο τους προπονητή, Αμπέλ Φερέιρα.

Κακά τα ψέματα, οι πιθανότητες να παραμείνει δεν είναι πολλές. Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μιχάι συνθέτουν την τετράδα που έχει ξεκάθαρα το προβάδισμα για να είναι αυτή που θα παρουσιάσει ο Δικέφαλος την ερχόμενη σεζόν, με τον Χατζηϊσαϊα πολύ δύσκολα να μένει έστω και για πέμπτος στόπερ. Κοστίζει βλέπετε -έτσι κι αλλιώς- πολλά (περισσότερο από 300.000 ευρώ) για να καταλαμβάνει μια τέτοια θέση στην ιεραρχία.

Στον ΠΑΟΚ προφανώς και υπολόγιζαν -και το είχαν μεταφέρει στο νεαρό αμυντικό- πως θα παρέτειναν τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, εξ ου και είχαν απορρίψει δύο προτάσεις που είχε φέρει ο μάνατζέρ του.

Ωστόσο, πλέον, μετά το deal της ομάδας του Περιστερίου με τον Καχίλα, η εν λόγω προοπτική απομακρύνεται. Τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, ή αλλιώς, μέχρις ώτου οι δύο νέοι τεχνικοί των ομάδων καταλήξουν αφενός αν ο Χατζηισαϊας "χωράει" στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ και αφετέρου αν ο Αναστασίου θα κρατήσει ως τέταρτο στόπερ τον Στρούγγη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... πήρε κρανίο ο Σαββίδης - Πρώτη πρόταση 5 εκατομμύρια - Παίκτης που "γκρεμίζει" την Τούμπα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags