Facebook Pixel ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Αποφάσισε να ανοίξει το πέταλο των οργανωμένων!
| 2019-07-12 10:41:00

"Τρελάθηκε" ο Κούγιας - "Χαρίζει" τα διαρκείας - Ανοίγει το πέταλο των οργανωμένων

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" ο Κούγιας - "Χαρίζει" τα διαρκείας - Ανοίγει το πέταλο των οργανωμένων

Αποφάσεις που θα συζητηθούν!

ΑΕΛ - Αλέξης Κούγιας: Αποφάσισε να ανοίξει το πέταλο των οργανωμένων!

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

Με προσωπική μου απόφαση ανοίγει τόσο το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, όσο και το απέναντι.

Η χθεσινή τους, έστω ολιγομελής παρουσία, έδωσε άλλο χρώμα στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι ποδοσφαιριστές μας είναι σίγουρο ότι τους έχουν ανάγκη.

Η ποδοσφαιρική γιορτή στο AEL FC ARENA είναι αδύνατο να δημιουργηθεί χωρίς τα συνθήματα και τον ενθουσιασμό τους και το μόνο το οποίο εύχομαι ενόψει των επισήμων αγώνων είναι να γίνουν περισσότεροι, να γεμίσουν το πέταλο και αν είναι δυνατόν να αντιληφθούν ότι τα συνθήματα που βρίζουν τη νεκρή από χρόνια μητέρα μου δεν τιμούν την ιστορία της ομάδος μας.

Γνωρίζω ότι τα ίδια υβριστικά συνθήματα έχουν ακούσει όλοι οι ιδιοκτήτες της ΑΕΛ από της ιδρύσεως της, τα ίδια συνθήματα έχουν ακούσει όλοι οι πρόεδροι όλων των μεγάλων ομάδων, αλλά είμαι βέβαιος ότι με την πάροδο του χρόνου όλα αυτά τα μικρά παιδάκια που βρίζουν και μόλις πλησιάζεις και σε αντιλαμβάνονται κατεβάζουν το κεφάλι, μεγαλώνοντας θα γίνουν καταπληκτικοί οπαδοί της ΑΕΛ.

Υπάρχουν βέβαια και οι επαγγελματίες του είδους που είναι αμετανόητοι, αλλά μετά από 4 χρόνια στη Λάρισα έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται και δεν με ενδιαφέρει.

Η τιμή των εισιτηρίων στα πέταλα είναι 100€ και δεδομένου ότι με τα πλέι οφ και τα παιχνίδια κυπέλλου θα δώσουμε περισσότερα από 22 παιχνίδια εντός έδρας, η τιμή του εισιτηρίου είναι μικρότερη από 5€ τον αγώνα.

Για τα παιδιά κάτω των 17 ετών η τιμή είναι 50€. Η ίδια τιμή ισχύει και για τις κυρίες στο πέταλο.

Εύχομαι να γεμίσουμε και τα δύο πέταλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags