Facebook Pixel ΑΕΚ: Σύμμαχος της Ένωσης ο Λέμιτς στην υπόθεση Βέρντε - Έτσι θα φέρει... νέο Πόνσε
| 2019-07-12 18:26:00

Τα... πήρε κρανίο ο Τίγρης - Βάζει τα χοντρά μέσα - Έτσι θα φέρει τον παικταρά - Νέος Πόνσε!

Sportdog Team
Τα... πήρε κρανίο ο Τίγρης - Βάζει τα χοντρά μέσα - Έτσι θα φέρει τον παικταρά - Νέος Πόνσε!

"Καθαρίζει" το αφεντικό. Ποιον έβγαλε μπροστά. Όλα στο sportdog.

ΑΕΚ: Τον θυμάστε τον Βλάντο Λέμιτς; Τον Σέρβο μάνατζερ με τον οποίο (μαζί με τον αδερφό του) συνεργάστηκε πέρυσι η Ένωση; Είχε μάλιστα η εν λόγω συνεργασία διαφημιστεί και «επικυρωθεί» με συνάντηση του, στην Αθήνα, με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Καρποί της ήταν η μεσολάβηση τους για τους δανεισμούς των Πόνσε και Μπογέ, που πήρε πάνω του ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης όταν διαπιστώθηκε – τότε – παντελής έλλειψη εναλλακτικών επιλογών στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο οποίος (τέτοια εποχή ήταν) «κολλούσε» επικίνδυνα.

Ο δίαυλος λοιπόν με τον Λέμιτς είναι αυτός που «επιστρατεύτηκε» από τους Κιτρινόμαυρους και στην περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε. Oταν οι εκπρόσωποι του Ιταλού εξτρέμ φάνηκε πως δεν μπορούν να υλοποιήσουν τη δέσμευση τους προς την Ενωση, φέρνοντας τον Βέρντε με όρους συμφέροντες προς τον Δικέφαλος (και έτσι να έπαιρναν και οι ίδιοι την έξτρα προμήθεια που είχαν συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ,  τότε οι «κιτρινόμαυροι» στράφηκαν στον Λέμιτς ζητώντας… βοήθεια.

Και πράγματι, αυτή ήρθε, αφού ο Σέρβος κατάφερε σε χρόνο… dt να κλείσει τη συμφωνία με τη Ρόμα (αγορά δηλαδή 1 εκατ. ευρώ και 30% των δικαιωμάτων του Βέρντε να παραμένει στη διάθεση των «τζιαλορόσι»), ωστόσο σε αυτό το deal δεν προβλέπονταν η έξτρα αμοιβή των εκπροσώπων του Βέρντε. Και αυτό είναι που μέχρι στιγμής «πληρώνει» η Ένωση, η οποία ναι μεν με την αρωγή Λέμιτς έφτασε στη συμφωνία με τη Ρόμα, προφανώς όμως, δίνοντας στον Σέρβο την προμήθεια που είχε τάξει στους εκπροσώπους του Βέρντε, δεν κατάφερε – προς στιγμήν τουλάχιστον… - να τον φέρει στην Αθήνα.

Και έτσι, στρέφεται προς άλλες εναλλακτικές – Καρντάμπια -, πιέζοντας παράλληλα (ρόλο που έχει αναλάβει και ο Λέμιτς…) τους εκπροσώπους του Βέρντε, να βάλουν νερό στο κρασί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερός Τίγρης, νέο "ντου" για τον παικταρά - Τρελή ανατροπή; - Ποιος "ψήνεται" - Έρχεται με 500!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags