Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μπλέξιμο" και με τον... κλεισμένο στον ΠΑΟΚ – Το παίρνει πάνω του ο Ιβάν – Διπλό "δώρο" σε Φερέιρα!
| 2019-07-19 23:09:00

"Μπλέξιμο" και με τον... κλεισμένο στον ΠΑΟΚ – Το παίρνει πάνω του ο Ιβάν – Διπλό "δώρο" σε Φερέιρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μπλέξιμο" και με τον... κλεισμένο στον ΠΑΟΚ – Το παίρνει πάνω του ο Ιβάν – Διπλό "δώρο" σε Φερέιρα!

Το "μπάχαλο" με Κοεντράο και ο... χορός εκατομμυρίων.

ΠΑΟΚ: Με τον Φάμπιο Κοεντράο από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ και παρότι θα φύγει χωρίς να πέσουν υπογραφές (διαβάστε για ποιο λόγο ΕΔΩ), το ενδιαφέρον εστιάζεται στην προσπάθεια του «δικεφάλου» να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και του Φίλιπ Μπράνταριτς, προκειμένου να είναι… σύμφυτοι οι άνθρωποι του με την πρόθεση που υπήρχε, να είχε ο Αμπέλ Φερέιρα στη διάθεση του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, σχεδόν το 90% του ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον διεθνή Κροάτη μέσο, ο οποίος και λειτουργεί… προσθετικά της πίεσης που ασκείται στην Κάλιαρι για να ρίξει τις απαιτήσεις της και να δεχτεί την προσφορά του ΠΑΟΚ. Το θέμα όμως είναι πόσο ακόμη να πέσουν οι Σαρδηνοί; Υπενθυμίζουμε, πως στην αρχική, προ μηνός (και βάλε) κρούση του ΠΑΟΚ, οι αξιώσεις τους έφτασαν τα 15 εκατ. ευρώ! Με τον «δικέφαλο» όμως να βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον ποδοσφαιριστή, η δεύτερη και τελευταία προσπάθεια βρήκε τον ιταλικό σύλλογο πιο… συζητήσιμο.

Όχι όμως και δεκτικό. Ακόμη τουλάχιστον. Βλέπετε, η προσφορά του ΠΑΟΚ δεν ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ, μαζί με προσφερόμενο ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που απέχει αρκετά ακόμη και από τις μειωμένες απαιτήσεις της Κάλιαρι, οι οποίες και ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό, δεδομένα, δεν πρόκειται να ανέβει ο «δικέφαλος», γι’ αυτό τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τους πρωταθλητές να δίνουν κάποιο χρόνο ακόμη προκειμένου να προσπαθήσουν να βγάλουν άκρη με την Κάλιαρι, αλλά ήδη να στρέφονται σε εναλλακτικές του Μπράνταριτς περιπτώσεις.

Και ο πληθυντικός, δεν χρησιμοποιείται τυχαία, αφού πρόθεση τουλάχιστον της ιδιοκτήτριας οικογένειας, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του Φερέιρα, δεν είναι η προσθήκη ενός,  αλλά δύο μέσων, ενός με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός (συνδετικός κρίκος δηλαδή άμυνας και κέντρου, ένα καθαρό «εξάρι’) και ενός ακόμη με πιο… box-to-box χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απίστευτη κίνηση από τον Σαββίδη - Υποκλίνεται όλη η Ελλάδα - Εκπληκτική ενέργεια από ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags