Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντίνος Μαυροπάνος: Θα έρθει στους Πράσινους;
| 2019-07-22 10:05:00

Παρασκήνιο! Παλεύει για παιχταρά από Άρσεναλ ο Παναθηναϊκός - Θα "σκάσουν" Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

του Νίκου Στεργίου
Παρασκήνιο! Παλεύει για παιχταρά από Άρσεναλ ο Παναθηναϊκός - Θα "σκάσουν" Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Είχαν επιδιώξει να τον αποκτήσουν παλιότερα!

Παναθηναϊκός - Ντίνος Μαυροπάνος: Όπως λοιπόν φαίνεται, ο Παναθηναϊκός κατέληξε στην αναζήτηση του (μακριά ομολογουμένως) για τον πρώτο κεντρικό αμυντικό που θα ενισχύσει την οπισθοφυλακή του στον Ζοάο Νούνιες. Ο Πορτογάλος στόπερ φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο και αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες) στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Δεν θα είναι όμως ο μόνος. Δεδομένη η πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» για την προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ως συνήθως, πολλά τα ονόματα των υποψηφίων. Φαίνεται πως αυτό του Σένκεβελντ, που παρουσιάστηκε να έχει συμφωνήσει, δεν υπάρχει πλέον στο κάδρο, για τον Ρομπέρζ, τον Γάλλο του Απόλλωνα Λεμεσού, υπάρχουν αξεπέραστα προβλήματα, οπότε, από χτες έχουμε νέες… καταχωρήσεις.

Προτελευταία, αυτή του 31χρονου Ολλανδού της Μπραν, Βίτο Βόρμγκουρ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νταμπίζα. Ο sportdog έψαξε την συγκεκριμένη περίπτωση και τα δεδομένα της είναι: ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο για έξι μήνες ακόμη με τον νορβηγικό σύλλογο. Του προτάθηκε επέκταση ως το 2022, αλλά την απέρριψε θεωρώντας πως είναι η ώρα να αποχωρήσει. Εχει προτάσεις στα χέρια του (τρεις διαφορετικές), ωστόσο είναι σαφές πως προτιμάει τους «πράσινους».

Το πρόβλημα; Η Μπραν δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, αξιώνοντας χρήματα για την αποδέσμευση του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση που της έγινε για τον Βόρμγκουρ (από άλλη ομάδα, όχι τον Παναθηναϊκό), κάτι που αναδεικνύει και την αποφασιστικότητα του συλλόγου, αλλά κυρίως τις δυσκολίες για τους «πράσινους»,  οι οποίοι ως γνωστόν δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή. Σαφής σύμμαχος τους όμως, σε περίπτωση που αποφασιστεί να προχωρήσει η υπόθεση του Ολλανδού στόπερ, είναι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Η… τελευταία περίπτωση που αναδεικνύεται σήμερα, είναι και πάλι αυτή του Ντίνου Μαυροπάνου. Ο στόπερ της Αρσεναλ, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Ουνάι Εμερι για την επόμενη σεζόν (παρότι αυτήν την στιγμή ο Ισπανός τεχνικός έχει μόλις τρεις, λογιζόμενους πρώτης γραμμής, κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ των Λονδρέζων) και το ενδεχόμενο δανεισμό του είναι πάντα στο τραπέζι.

Το θέμα είναι βέβαια αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να προσφέρει στον αγγλικό σύλλογο αυτό που αναζητά από έναν ενδεχόμενο δανεισμό του Μαυροπάνου,  για την εξέλιξη του 22χρονου στόπερ. Η πρόθεση άλλωστε των «κανονιέρηδων» είναι να εξασφαλίσουν μεν επαρκή χρόνο συμμετοχής στον Μαυροπάνο (πάντα σε περίπτωση που αποφασιστεί ο δανεισμός του), αλλά σε πρωτάθλημα όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερο για το κορυφαίο επίπεδο. Και το ελληνικό, δεν συγκαταλέγεται σε αυτά προφανώς, κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός, ο οποίος έχει τον επαναπατρισμό (ακόμη και ως δανεικός) τελευταίο στην ιεράρχηση των επιλογών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα ξεχάσουν όλοι το "νέο ΣΕΦ" - Ρεπορτάζ-βόμβα στον Ολυμπιακό - Φεύγει από την ομάδα ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags