Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πρόβλημα με τον Κούτρη;
| 2019-07-24 11:50:00

Τρελό παρασκήνιο στον Ολυμπιακό μετά την Πλζεν - Πρόβλημα με Κούτρη! Τον "τελειώνουν";

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό παρασκήνιο στον Ολυμπιακό μετά την Πλζεν - Πρόβλημα με Κούτρη! Τον "τελειώνουν";

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Πολλά να κρατήσει ο Πορτογάλος από την χτεσινή αναμέτρηση στο Πλζεν, μάλλον, δεν έχει. Για την ακρίβεια, επιβεβαιώθηκε η ηγετική φυσιογνωμία του Σεμέδο στην άμυνα, η σοφή επιλογή της αγοράς του Ζοσέ Σα και… τέλος. Τα υπόλοιπα αφορούν αδυναμίες, άλλες αναμενόμενες βάσει της εποχής και άλλες, αναμενόμενες βάσει του ρόστερ και το πώς προέκυψε αυτό μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη.

Βγάζει «μάτι» η απουσία ενός «οκταριού» που θα μπορέσει να προωθήσει την μπάλα, καλύπτοντας όμως και ανασταλτικά την αδυναμία των Ποντένσε, Βαλμπουενά. Εκκρεμότητα η οποία αναμένεται να ρυθμιστεί μετά τη ρεβάνς με την Πλζεν, σε κάθε περίπτωση από τις επιλογές που έκαναν εντύπωση κόντρα στη δευτεραθλήτρια Τσεχίας ήταν, όχι μόνο η παρουσία του Τσίμικα (δεν ήταν καλός, σίγουρα όμως όχι χειρότερος του Ομάρ, ο οποίος ήταν πολύ αδύναμος χτες),  αλλά και η το «κόψιμο» από την αποστολή του Κούτρη.

Είναι σαφές, πως τη δεδομένη στιγμή, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν νιώθει καθόλου καλά με κανέναν από τους αριστερούς μπακ. Περισσότερο φυσικά με τον Κούτρη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην πρόβα τζενεράλε της χτεσινής αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ (έπαιξε μόνο ως αλλαγή στο τέλος) – και δεν έκρυψε τη δυσφορία του αργότερα στα αποδυτήρια –, αλλά σίγουρα το πλέον ενδεικτικό των προθέσεων του Πορτογάλου τεχνικού ήταν η χτεσινή του αποπομπή από την αποστολή του ματς.

Εύλογη η σεναριολογία για πώληση του Κούτρη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πρόταση αυτή τη στιγμή. Η, για να το πούμε διαφορετικά, δεν υπάρχει πρόταση, η οποία να ταιριάζει στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, όπως αυτές είχαν οροθετηθεί στο τέλος της περασμένης σεζόν. Παρά τη φημολογία, παρά την ονοματολογία, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δεχτεί απολύτως τίποτα που να διαφοροποιεί την… πεπατημένη της πρόσφατης διερευνητικής επαφής της Μαγιόρκα: δανεισμός δηλαδή με υποχρεωτική option αγοράς.

Κάτι που, το πιθανότερο είναι, πως δεν ικανοποιεί τον Ολυμπιακό (τουλάχιστον αν δεν αποφασιστεί μεγάλη μείωση και έκπτωση στις απαιτήσεις του συλλόγου. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν γίνεται χωρίς… συνέπειες) και ίσως ο Κούτρης να πληρώνει και τον… εκνευρισμό της αδυναμίας εκπλήρωσης των όσων περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» σε επίπεδο προτάσεων από αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέφτει «ρουκέτα» στον Ολυμπιακό - Αυτός παίρνει... πόδι από Μαρτίνς - Απίθανη τράμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags