Facebook Pixel Ανακοίνωσε Εντουάρντο η Ξάνθη!
| 2019-08-06 16:08:00

Επίσημο: Ανακοίνωσε σπουδαία μεταγραφή η Ξάνθη - Στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος παικταράς!

Sportdog Team
Επίσημο: Ανακοίνωσε σπουδαία μεταγραφή η Ξάνθη - Στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος παικταράς!

Φοβερή προσθήκη για τους Ακρίτες.

 

Αυτό που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες πήρε και επίσημη μορφή, αφού η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Εντουάρντο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των Ακριτών:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Eduardo Antônio Machado Teixeira. O 26χρονος Βραζιλιάνος γεννήθηκε στη Φορταλέζα στις 7 Ιουνίου του 1993 και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της τοπικής ομάδας. Πολύ γρήγορα η Φλουμινένσε απέκτησε τα δικαιώματά του (2012) κι αφού ξεχώρισε στην ομάδα Νέων, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 26 Μαΐου του 2013 στη νίκη με 2-1 επί της Ατλέτικο Παραναένσε.

Σε ένα χρονικό διάστημα που ήταν προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Βραζιλίας. Ακολούθησαν τα πετυχημένα του περάσματα από Caera (2014), Joinville και Bahia (2015) αλλά και America Mineiro, με τον Εντουάρντο να αποδεικνύει ότι αξίζει περισσότερα.

Το 2016 και σε ηλικία 23 ετών, αποφασίζει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της πορτογαλικής Εστορίλ με μεταγραφή. Επί δύο συναπτά έτη, ήταν ο δεύτερος παίκτης της ομάδας σε συνολικό χρόνο συμμετοχής, σημειώνοντας και 3 γκολ. Η συνολική του απόδοση κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ανάμεσα τους και η Μπράγκα, η οποία τελικά τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 με μεταγραφή. Σε 148 συνολικές συμμετοχές με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί έχει σκοράρει 7 φορές μοιράζοντας και 22 ασίστ, έχοντας κερδίσει ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας (Serie A, 2012) αλλά και άλλα τρία πρωταθλήματα περιφέρειας (Carioca 1 / 2012, Catarinense 1 / 2015, Cearense 1 / 2014).

Eduardo Antônio Machado Teixeira καλώς ήρθες στην Ξάνθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags