Facebook Pixel Άρης: Ο Άρνε Μέλερ μιλά για τη Μόλντε
| 2019-08-08 17:40:00

Αυτούς πρέπει να προσέξει ο Άρης με Μόλντε – Που πρέπει να χτυπήσει...

Sportdog Team
Αυτούς πρέπει να προσέξει ο Άρης με Μόλντε – Που πρέπει να χτυπήσει...

Παλιός παίκτης των Θεσσαλονικών δίνει συμβουλές για το αποψινό ματς.

Άρης: Ο Άρνε Μέλερ μιλά για τη Μόλντε

Ο Νορβηγός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο Metropolis για την πρόσκληση που του απηύθυνε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό ματς με τη Μόλντε, μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον Άρη και κατέθεσε τις εκτιμήσεις για τις διπλές αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων» με τη νορβηγική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του: «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος και εκτιμώ το γεγονός ότι ο Άρης με κάλεσε για να είμαι παρών στο ματς που δίνει με τη Μόλντε».

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη: «Μέχρι την πτώση της ομάδας το 2014 παρακολουθούσα την ομάδα. Έχασα λίγο την επαφή μου μαζί της όταν έπεσε στις χαμηλές κατηγορίες. Μου δημιούργησε μια ευχάριστη αίσθηση το ότι ο Άρης πολύ γρήγορα μετά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία επανήλθε στις ευρωπαϊκές θέσεις. Ανυπομονώ να δω την ομάδα πώς θα παρουσιαστεί σήμερα κόντρα στη Μόλντε».

Για το αν έχει δει πρόσφατα παιχνίδια του Άρη: «Αυτήν την εποχή γράφω ένα βιβλίο για την καινοτομία στο ποδόσφαιρο. Εξαιτίας και αυτού του λόγου παρακολούθησα και κάποια ματς του Άρη, ειδικά τα ευρωπαϊκά. Από ότι βλέπω είναι μια ομάδα που έχει επιθετικές αρετές. Θέλω να τον παρακολουθήσω και σήμερα κόντρα στη Μόλντε».

Για το αν έχει επαφές με παλιούς ποδοσφαιριστές του στον Άρη: «Παλιότερα είχα επικοινωνία με τους Μπουγιουκλή, Κώστα Οικονομίδη. Το 2005 που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για ένα ματς του Άρη, συνάντησα τον Ντίνο Κούη. Προσπαθώ να έχω επαφές και να τις κρατήσω. Είναι σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι που συνεργάστηκα μαζί τους και δεν με ξεχνούν».

Για τις στιγμές που θυμάται από την παρουσία του στον Άρη: «Κρατώ παιχνίδια όπως αυτά με τον ΠΑΟΚ είτε στο "Βικελίδης", είτε στην Τούμπα. Όπως επίσης και τον κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ για το πώς με υποδέχονταν και με ενθάρρυνε όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου στον Άρη».

Για τι πρέπει να προσέξει ο Άρης κόντρα στη Μόλντε: «Για να έχει καλές πιθανότητες, ο Άρης πρέπει να ψάξει το θετικό αποτέλεσμα απόψε. Η Μόλντε είναι ομάδα επιθετικογενής, θα βγει μπροστά και θα κυνηγήσει το γκολ. Ο Άρης πρέπει να ψάξει να σκοράρει στη Νορβηγία. Η Μόλντε έχει αμυντικά κενά, πρέπει να παίξει γενναία ο Άρης, να μη φοβηθεί και να επιζητήσει το γκολ. Αν τα καταφέρει, στην έδρα του μπορεί να πάρει την πρόκριση».

Για τους παίκτες της Μόλντε που πρέπει να προσέξει ο Άρης: «Έχει δύο καλούς επιθετικός και τον Έικρεμ στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι θέλουν προσοχή. Η Μόλντε έχει ενδιαφέροντες παίκτες και στα άκρα, όμως ο Έικρεμ και οι δύο επιθετικοί πρέπει να προσεχθούν περισσότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags