Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Προχωράει η πώλησή του μετά την Μπασακσεχίρ
| 2019-08-13 10:56:00

Φούντωσαν οι φήμες - Σκάει "μπαμ" μετά την Μπασακσεχίρ - Super deal στον Ολυμπιακό με Έλληνα άσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φούντωσαν οι φήμες - Σκάει "μπαμ" μετά την Μπασακσεχίρ - Super deal στον Ολυμπιακό με Έλληνα άσο!

Υπάρχουν προχωρημένες επαφές. Απίστευτη απόφαση Μαρτίνς!

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Την ώρα που η φημολογία έχει φουντώσει αναφορικά με επικείμενη πώληση του Έλληνα μπακ, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ.

Μένει να δούμε βέβαια αν ο διεθνής άσος θα βρίσκεται έστω στον πάγκο (γιατί για ενδεκάδα προφανώς δεν το συζητάμε), επιβιώνοντας από τα τέσσερα "κόψιματα" που θα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός προκειμένου να βγάλει την 18άδα του.

Υπενθυμίζουμε πως ανάλογη ήταν η κατάσταση για τον παίκτη στα δύο ματς με την Πλζεν, όπου δηλαδή είχε βρεθεί στους αρχικούς 22, μένοντας όμως τελικά εκτός 18άδας, ενώ την περασμένη εβδομάδα δεν ταξίδεψε καν στην Κωνσταντινούπολη.

Κι αυτό την ώρα που η Μαγιόρκα εξακολουθεί να πιέζει για την απόκτησή του. Προφανώς, όχι με τους όρους που θέλει ο Ολυμπιακός, αφού η αρχική κρούση που είχαν κάνει οι νησιώτες, για ετήσιο δανεισμό, με option αγοράς κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ, αφενός δεν έγινε δεκτή, αφετέρου δεν έχει γίνει έκτοτε ιδιαίτερη πρόοδος, με τον ισπανικό σύλλογο να μην προσφέρει στα διάφορα εναλλακτικά που έχει προτείνει στον Ολυμπιακό, ένα deal, που έστω και με τις μειωμένες απαιτήσεις που πλέον έχουν οι "ερυθρόλευκοι" για τον παίκτη, να μπορούν να δεχθούν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί άκρη. Ίσα ίσα μάλιστα, αφού υπάρχουν αρκετοί στα πέριξ του συλλόγου που... ορκίζονται, πως οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του νεαρού μπακ (με δανεισμό και option αγοράς) είναι πολύ προχωρημένες και οι εξελίξεις αναμένονται αμέσως μετά το αποψινό ματς. Χωρίς μάλιστα, να προσδιορίζεται πως η Μαγιόρκα είναι η μόνη ομάδα με την οποία "μιλάνε" οι Πειραιώτες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη-φωτιά για Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν την Μπασακσεχίρ - Του "αρπάζουν" βασικό ξένο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags