Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ούφε Μπεκ: Τρελή "ζαριά" από Νταμπίζα - Παίζει μπάλα 5 ώρες ετησίως
| 2019-08-14 12:34:00

Τρελή "ζαριά" από Νταμπίζα - Παίζει μπάλα 5 ώρες ετησίως - Δύο χρόνια εκτός - Θα τον "αναστήσει";

του Νίκου Στεργίου
Τρελή "ζαριά" από Νταμπίζα - Παίζει μπάλα 5 ώρες ετησίως - Δύο χρόνια εκτός - Θα τον "αναστήσει";

Νέα επιβεβαίωση. Δεν είχε άλλη πρόταση, ψάχνει restart. Ρίσκο...

Όταν οι περισσότεροι ισχυρίζονταν πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει μόνο επιθετικό, το sportdog επέμενε: θα αποκτηθεί και εξτρέμ. Και έτσι κι έγινε. Ο Νίκος Νταμπίζας υπό άκρα και απόλυτη μυστικότητα εμφάνισε στην Αθήνα τον Ούφε Μπεκ και μέσα σε λίγες ώρες, το "τριφύλλι" ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Δανό εξτρέμ, ο οποίος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτσι, μετά τον Μολό, οι "πράσινοι" προσθέτουν και δεύτερο καθαρόαιμο ακραίο επιθετικό στο ρόστερ τους, γεμίζουν εκεί και είναι καλυμμένοι ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Χατζηγιοβάνη και αν ο Ελληνας άσος τελικά παραχωρηθεί ή όχι, αφού στα άκρα μπορούν να αγωνιστούν οι Κολοβός (ανεξαρτήτως αν ο Δώνης, αρχικά, δεν τον "βλέπει" για τα άκρα), Μπουζούκης, Ζαχίντ και όπως σε όλα τα φιλικά ως τώρα και ο Χατζηθεοδωρίδης. 

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ψάχνοντας λίγο τον Ούφε Μπεκ, το βιογραφικό του προβληματίζει, αφού αυτό είναι γεμάτο τραυματισμούς. Από το 2015 και μετά, που έφυγε δηλαδή από τη Δανία, μετακομίζοντας στην Μπουντελσίγκα, κατά μέσο όρο παίζει πέντε ώρες το χρόνο(!) μπάλα, χωρίς πουθενά, σε καμία του ομάδα να έχει διψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Οι τραυματισμοί του κυρίως εστιάζουν σε προβλήματα που έχει βγάλει στα γόνατά του, αλλά δεν είναι οι μόνοι που τον ταλαιπώρησαν και σύμφωνα με τα στατιστικά από τα οκτώ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, τον έχουν αφήσει εκτός δράσης στα... δύο!

Ακόμη και στην Μπρόντμπι, όπου λόγω των τραυματισμών αναγκάστηκε να επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, γεγονός που ανάγκασε ουσιαστικά τον δανέζικο σύλλογο να μην κάνει χρήση της option αγοράς του, ενώ και η πορεία του με το εθνόσημο επηρεάστηκε σοβαρά από τα προβλήματα που είχε, αφού η τελευταία από τις τρεις διεθνείς συμμετοχές του ήρθε τον Ιούνιο του 2015, πριν δηλαδή τέσσερα χρόνια και πριν φύγει από την πατρίδα του. 

Φυσικά, για όλα αυτά, υπάρχουν και τα ιατρικά. Εξυπακούεται πως ο Νταμπίζας και το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα έχει ξεψαχνίσει τον 26χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος -σύμφωνα με τους συμπατριώτες του τουλάχιστον- δεν είχε άλλες προτάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έτσι, εύλογα, θεωρεί τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία για να κάνει μια δυναμική επιστροφή και πάνω απ' όλα υγιή επάνοδο στην καριέρα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρεσιτάλ Νταμπίζα - Υπογράφει και με αυτόν - Κορυφαίος διεθνής Έλληνας - Θα πωρωθούν οι οπαδοί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags