Facebook Pixel Φράγκος Φραγκούλης - ΠΑΟΚ: Ξέσπασμα από τον στρατηγό Φραγκούλη: "Σαν τα διαιτητικά όργια με Παναθηναϊκό - Έφυγα από το γήπεδο"
| 2019-08-17 09:43:00

Ξέσπασμα στρατηγού Φραγκούλη: "Σαν τα διαιτητικά όργια με ΠΑΟ - Έφυγα από το γήπεδο στο 3o πέναλτι"

Sportdog Team
Ξέσπασμα στρατηγού Φραγκούλη: "Σαν τα διαιτητικά όργια με ΠΑΟ - Έφυγα από το γήπεδο στο 3o πέναλτι"

Τρομερές ατάκες για το Άγιαξ-ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη και το Europa League.

Φράγκος Φραγκούλης - ΠΑΟΚ: Για την διαιτησία του Κρεγκ Πόουσον στο ματς Άγιαξ-ΠΑΟΚ που παρακολούθησε από κοντά μίλησε στο Metropolis 95,5 ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, γνωστός φίλαθλος του Δικεφάλου.

«Δεν περίμενα ποτέ να δω τέτοια διαιτησία και ειδικά από έναν Άγγλο ρέφερι. Μου θύμισε διαιτησίες εποχής του ΄70 και του ΄80 και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και την οργιαστική διαιτησία του Λίτσα. Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί, που έγραψαν μαύρη ιστορία κατά της ομάδας. Μην ξεχνάμε και τον Φακή και άλλους που έκαναν τρομερά λάθη εις βάρος του συλλόγου. Δεν περίμενα σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι και επιπέδου Champions League να βλέπουμε τέτοια λάθη. Ο Πόουσον προκάλεσε κάθε αγνό φίλαθλο. Έκλεψε τον ιδρώτα των παικτών του Αμπέλ Φερέιρα. Με το που έδωσε το τρίτο πέναλτι ο Πόουσον πήρα το γιο μου και φύγαμε από την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Τι θα τους πείραζε αν ο ΠΑΟΚ περνούσε στην επόμενη φάση και ο Άγιαξ έμενε εκτός. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Πάντως, ο ΠΑΟΚ ξέρει πως μπορεί να σταθεί στο γήπεδο και να έχει το σθένος να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις», ανέφερε αρχικά.

Για το αν συναντηθήκατε με τον Σαββίδη στην Ολλανδία:

«Δεν μπόρεσα να δω τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς μέναμε σε διαφορετικά ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ. Και να τον έβλεπα τι να του έλεγα μετά από τέτοια διαιτησία».

Για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας:

«Μην κάνουμε το ίδιο λάθος με πέρυσι και παραιτηθούμε από το Europa League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags