Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Βέρνμπλουμ και το κέντρο του ΠΑΟΚ που αλλάζει
| 2019-08-17 15:17:00

Ο Βέρνμπλουμ και το κέντρο του ΠΑΟΚ που αλλάζει

Sportdog Team
Ο Βέρνμπλουμ και το κέντρο του ΠΑΟΚ που αλλάζει

Έγιναν αλλαγές και αναμένονται περισσότερες.

ΠΑΟΚ: Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία ο ΠΑΟΚ είχε τον Μίσιτς από πέρυσι, τον Κάτσε που επέστρεφε και τους νεοαποκτηθέντες Μελιόπουλο, Ντόουγκλας Αουγκούστο, όπως και τον Τσιγγάρα από την κ19.

Με την πορεία και τις αλλαγές που έγιναν στα χαφ του άξονα, ξεκινούν βασικοί Ελ Καντουρί και Εσίτι, ενώ από πίσω έρχονται Μίσιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο και φυσικά Κάτσε, Τσιγγάρας.

Τώρα επιστρέφει ο Βέρνμπλουμ, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα μπει και ο Μαουρίσιο, με την ομάδα να μην λέει όχι και στην αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη σε αυτές τις θέσεις!


Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε έντονα μετά τις περσινές αποχωρήσεις, άλλαξε παίκτες, αλλά συνεχίζει να ψάχνεται για την ενίσχυσή του και την τελική διαμόρφωση του ρόστερ με τις ανάγκες που υπάρχουν και τις απαιτήσεις του Φερέιρα.  Από εδώ και πέρα πάντως θα έχει περισσότερες λύσεις, ενώ το πρώτο ζήτημα που τώρα διαμορφώνεται είναι η αξιοποίηση του Βέρνμπλουμ, εφόσον βέβαια ο Σουηδός είναι καλά, δεν έχει νέα προβλήματα και μπορεί να φθάσει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.  

Θυμίζουμε ότι πέρυσι έπαιξε σε μόλις 16 αγώνες και έφθασε τα 964 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags