Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: "Εκεί θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ η Σλόβαν, προσέξτε τον Τσάβριτς..."
| 2019-08-21 01:45:00

"Εκεί θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ η Σλόβαν, προσέξτε τον Τσάβριτς..."

Sportdog Team
"Εκεί θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ η Σλόβαν, προσέξτε τον Τσάβριτς..."

Τι πρέπει να προσέξει ο Φερέιρα στο πρώτο ματς του Δικεφάλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα δυνατά σημεία της Σλόβαν: «Είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην χώρα, δεν υπάρχει δεύτερη σαν αυτήν, είναι η καλύτερη ομάδα σαν όνομα, σαν φιλοσοφία, σαν οργάνωση, έχει φτιάξει νέο γήπεδο, η διοίκηση έχει δώσει όραμα στον κόσμο και οι καλές επιλογές παικτών έχουν φτιάξει μια καλή ομάδα τα τελευταία χρόνια».

Για την ομάδα που έχει παίκτες από 13 διαφορετικές χώρες: «Πριν τέσσερα χρόνια υπήρχαν λάθος επιλογές και υπήρξε αλλαγή φιλοσοφίας μετά από συζήτηση του ιδιοκτήτη με τον προπονητή. Αγοράσαμε αρκετούς νεαρούς παίκτες από άλλες χώρες γύρω από την Σλοβακία, ήταν ένα πρότζεκτ μοντέρνο και ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε νεαρούς παίκτες, η Σλόβαν κατακτά με ευκολία το εγχώριο πρωτάθλημα. Τώρα αυτοί οι παίκτες και η ομάδα θέλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά που είναι οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν γνωρίζει τον ΠΑΟΚ: «Ναι γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, επειδή έχουν αγωνιστεί Σέρβοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ. Στη Σλόβαν θέλουν να μπουν στους ομίλους, οι παίκτες θεωρούν μεγάλο κίνητρο για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, υπάρχει ένα θέμα με τους φιλάθλους και τον ιδιοκτήτη για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει αρκετούς ντόπιους ποδοσφαιριστές, πάντως όταν κερδίζει η ομάδα είναι όλα καλά. Οι ποδοσφαιριστές της Σλόβαν δεν είναι πολύ γνωστοί αλλά είναι διεθνείς και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα».

Για τους επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της σλοβάκικης ομάδας: «Οποιος παρακολούθησε τα τελευταία δύο παιχνίδια, είχε προβλήματα να διασπάσει πολυπρόσωπες άμυνες, είναι μια ευκαιρία για αυτούς γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα περιμένει και η Σλόβαν θα κάνει αντεπίθεση. Μέσα σε 6-7 δευτερόλεπτα μπορούν να φτάσουν από την άμυνα στη επίθεση και μπορούν να χτυπήσουν στην ταχύτητα με τους Σπόραρ, Τσάβριτς και Μόχα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags