Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ - Παναθηναϊκός: Ατάκα που θα συζητηθεί - Τρομερή... αποθέωση Μπεργκ για τον κόσμο του Ολυμπιακού!
| 2019-08-20 21:05:00

Ατάκα που θα συζητηθεί - Τρομερή... αποθέωση Μπεργκ για τον κόσμο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ατάκα που θα συζητηθεί - Τρομερή... αποθέωση Μπεργκ για τον κόσμο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να έπαιζε στον Παναθηναϊκό, αλλά...

Μάρκους Μπεργκ - Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ για τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε ο Τόνι Βιλένα.

Ο άσος της Κράσνονταρ αναφέρθηκε στο ματς με τους Πειραιώτες, αλλά και σε όσα τους έχει πει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ολλανδός μέσος της Κράσνονταρ, Τόνι Βιλένα, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Τώρα είμαι παίκτης της Κρασνοντάρ και ελπίζω να κερδίσουμε στο πρώτο ματς».

Για τους 6 αγώνες της Κράσνονταρ σε 19 μέρες: «Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάνουμε καλή και γρήγορη αποκατάσταση. Οπότε είμαστε καλά».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Ο Μπεργκ μας μίλησε για την τρομερή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Μας έχει μιλήσει για τους φιλάθλους που είναι πολύ καλοί και ένθερμοι με την ομάδα τους. Ελπίζουμε αύριο να σκοράρει και με την ομάδα μας κατά του Ολυμπιακού».

Για την πίεση για πρόκριση: «Νομίζω πως δεν έχουμε άγχος ή πίεση. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε θεωρώ. Νομίζω πως έχουμε ως ομάδα μεγάλη εμπειρία από διοργανώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags