Facebook Pixel Μιγκέλ Καρντόσο - ΑΕΚ: Εξηγήσεις Καρντόσο: "Αυτά ήτα τα λάθη μας - Πρέπει να έχουμε ισορροπία - Δεν είμαι χαζός..."
| 2019-08-23 00:35:00

Εξηγήσεις Καρντόσο: "Αυτά ήταν τα λάθη μας - Πρέπει να έχουμε ισορροπία - Δεν είμαι χαζός..."

Sportdog Team
Εξηγήσεις Καρντόσο: "Αυτά ήταν τα λάθη μας - Πρέπει να έχουμε ισορροπία - Δεν είμαι χαζός..."

Ο Πορτογάλος ανέλυσε τι πήγε τόσο λάθος στην ήττα από την Τράμπζονσπορ.

Μιγκέλ Καρντόσο - ΑΕΚ: Τις αιτίες που ήρθε αυτή η καταστροφική ήττα από την Τραμπζονσπόρ, ανέλυσε ο Μιγκέλ Καρντόσο στην συνέντευξη Τύπου, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως "πρέπει να βρούμε σταθερότητα και ενέργεια για να αντιδράσουμε".

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ξεκινάει καλά τα ματς, αλλά βγάζει προβλήματα στην αντίδραση μέσα στο παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε το ματς με ένα αρκετά ενδιαφέρον ημίχρονο. Παρά το αποτέλεσμα που είχαμε στο πρώτο μέρος που ήταν συνέπεια των δύο κόρνερ, αλλά ακόμα και στο 1-1 θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε κάποιες στιγμές τις τοποθετήσεις μας στο επιθετικό κομμάτι, κάναμε λάθος πάσες και στις αντεπιθέσεις ο αντίπαλος έβαλε και το τρίτο γκολ».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να παρουσιάσει μόνο αυτή την εικόνα αυτή τη στιγμή: «Είχαμε κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές στο παιχνίδι. Πρέπει να ψάξουμε μια περισσότερη σταθερότητα για να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε κάποια λεπτά μέσα στο ματς. Στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποιες επιθέσεις πιο γρήγορα από ότι έπρεπε, οι αποστάσεις μας ήταν μεγάλες και αυτό έδωσε την ευκαιρία για αντεπιθέσεις στον αντίπαλο. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία στον ρυθμό μέσα στον αγώνα».


 
Για το τι πρέπει να γίνει ώστε η ΑΕΚ να είναι πιο ανταγωνιστική σε σύγκριση με τις προβληματικές εμφανίσεις που παρουσιάζει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά. Φυσικά δεν είμαι χαζός να καταλάβω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή επειδή μίλησα με τους παίκτες στα αποδυτήρια, κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα γιατί γνωριζόμαστε και δουλεύουμε καθημερινά. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε 72 ώρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που πρέπει για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Μην περιμένετε από εμένα να χάσω την ενέργειά μου και από τους παίκτες μου. Πρέπει να αντιδράσουμε από αύριο με νέα ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags