Facebook Pixel ΑΕΚ: Η τελευταία τιμωρία του Καρντόσο στον Τσιγκρίνσκι
| 2019-08-27 22:30:00

Τρελό παρασκήνιο την παραμονή του ξηλώματος του Καρντόσο – Γιατί τιμώρησε τον Τσιγκρίνσκι

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο την παραμονή του ξηλώματος του Καρντόσο – Γιατί τιμώρησε τον Τσιγκρίνσκι

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε με τον Ουκρανό.

ΑΕΚ: Η τελευταία τιμωρία του Καρντόσο στον Τσιγκρίνσκι

Ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο από την παραμονή της αναμέτρησης με την Ξάνθη παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Γιώργου Μανταίου στο ΑΠΕ. Μεταφερόμαστε χρονικά στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, στην οποία η Ένωση γνώρισε ντροπιαστική ήττα και απομακρύνθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (24/8) ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε εντατικά στις στημένες φάσεις, τοποθετώντας τους παίκτες του ξανά σε άμυνα ζώνης, με μαρκάρισμα χώρου και όχι man to man. Μετά από αρκετές εκτελέσεις, ο Τσιγκρίνσκι αντέδρασε και είπε στον βοηθό του Καρντόσο: «Όχι, δεν το κάνουμε σωστά. Δύο γκολ φάγαμε από την Τραμπζονσπόρ με αυτόν τον τρόπο».

Με άλλα λόγια, έδειξε μία μορφή απειθαρχίας, εντελώς πρωτόγνωρης για το επίπεδο και το ιστορικό του. Το θέμα τελείωσε εκεί και η προπόνηση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με τον 33χρονο σέντερ μπακ να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα. Λίγο αργότερα, ο Καρντόσο ανακοίνωσε τη 18άδα και ο Τσιγκρίνσκι απουσίαζε, γεγονός που έκανε αρκετούς να πιστεύουν ότι είχε να κάνει με την αντίδρασή προς τον βοηθό του. Ο Ουκρανός που αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία στα τρία χρόνια παρουσίας του στα Σπάτα, αποδέχτηκε την απόφαση του προπονητή, δεν έδωσε συνέχεια και μάλιστα το βράδυ της Κυριακής ήταν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μαζί με τους συμπαίκτες του, στην επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών.

Ο «Τσίγκρι» τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Μπασάκσεχιρ την 1η Αυγούστου και έμεινε εκτός για περίπου 20 ημέρες. Επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα ο Καρντόσο τον δήλωσε στη λίστα για τους αγώνες με την Τραμπζονσπόρ, την παραμονή του πρώτου αγώνα. Συνεπώς τον υπολόγιζε τουλάχιστον για τη ρεβάνς, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι και δεν πρόλαβε ποτέ να κοουτσάρει τον Ουκρανό σε επίσημο αγώνα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags