Facebook Pixel Απίστευτα «καρφιά» Μάνταλου για Καρντόσο - Τρελή ατάκα και για Κωστένογλου!
Ποδόσφαιρο
| 2019-08-29 23:51:00

Απίστευτα «καρφιά» Μάνταλου για Καρντόσο - Τρελή ατάκα και για Κωστένογλου!

Sportdog Team
Απίστευτα «καρφιά» Μάνταλου για Καρντόσο - Τρελή ατάκα και για Κωστένογλου!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Στην ψυχολογία που έδωσε στους ποδοσφαιριστές ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε μετά τον αποκλεισμό από την Τραμπζονσπόρ ο Πέτρος Μάνταλος, που άφησε και αιχμές για τον Μιγκέλ Καρντόσο, κάνοντας λόγο για... μπάχαλο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ήταν ένα πολύ καλό ματς από την πλευρά μας, στόχος μας ήταν να προκριθούμε και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές το πιστεύαμε, ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, με βάση όσα έγιναν στο πρώτο ματς και όσα είχαμε δει στους εαυτούς μας και τους αντιπάλους μας. Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπου μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και τον κύριο Κωστένογλου που σε 2 μέρες έδωσε όσα μπορούσε σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά μένει η πίκρα».

Για τη συνέχεια: «Και στα 90 λεπτά ήμασταν καλοί, απλά αναφέρθηκα στο πρώτο ημίχρονο ως το καλύτερο διάστημα. Τέτοιες εμφανίσεις σου δίνουν μια ώθηση. Στην αρχή λέγαμε, ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε και επικρατούσε ένα μπάχαλο, που συζητούσαμε γιατί συμβαίνει. Από τέτοιες εμφανίσεις μπορείς να πιαστείς, γιατί σου λένε "φίλε, η ομάδα είναι καλή". Πάμε τώρα στο πρωτάθλημα να κάνουμε κάτι πολύ καλό».

Για την φυσική κατάσταση: «Οι 2 εβδομάδες στη διακοπή των εθνικών είναι ένα καλό διάστημα. Πρέπει πρώτα να κάνουμε μια νίκη... μισού μηδέν απέναντι στον Αστέρα, να στρωθούμε όλοι να δουλέψουμε και από την 3η αγωνιστική να είμαστε η ΑΕΚ που όλοι θέλουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags