Facebook Pixel ΑΕΚ: Επέστρεψαν Βασιλαντωνόπουλος και Μοράν
| 2019-09-03 21:38:00

Κίνηση Κωστένογλου που θα συζητηθεί – Έβγαλε δύο παίκτες από τη ναφθαλίνη! Επιστροφή στα Σπάτα

Sportdog Team
Κίνηση Κωστένογλου που θα συζητηθεί – Έβγαλε δύο παίκτες από τη ναφθαλίνη! Επιστροφή στα Σπάτα

Ο προπονητής της ΑΕΚ άρχισε να παίρνει άμεσες αποφάσεις.

ΑΕΚ: Επέστρεψαν Βασιλαντωνόπουλος και Μοράν

Με τον Μιγκέλ Καρντόσο δεν υπολογίζονταν και είχαν τεθεί εκτός ομάδας με σκοπό να δοθούν δανεικοί. Με τον Νίκο Κωστένογλου όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ, η συνέχεια της παρουσίας του οποίου επισημοποιήθηκε την Τρίτη (3-9-19) θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του προκειμένου να δουλεύει μαζί τους και να έχει λύσεις στα χέρια του.

Αναφερόμαστε στον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και στον Έρικ Μοράν, τους οποίους ο 49χρονος τεχνικός έβγαλε από τη ναφθαλίνη με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στα Σπάτα και να προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Αμφότεροι υπολογίζονται από τον Κωστένογλου για τις υποχρεώσεις της Ένωσης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η κούρσα στις δύο διοργανώσεις έχει πολλές στροφές ακόμα και δεδομένα ο Έλληνας τεχνικός θα χρειαστεί εναλλακτικές και ποδοσφαιριστές που γνωρίζει την αξία τους, όπως ο Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος ως δανεικός στη Λαμία είχε δείξει πολύ καλή παρουσία. Δεν συνέβη βέβαια το ίδιο με τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Κραϊόβα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags