Facebook Pixel Πρόταση-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Απίθανη αντίδραση του Σαββίδη - "Ψήθηκε" να φύγει!
| 2019-09-05 13:58:00

Πρόταση-βόμβα στην Τούμπα - Απίστευτη αντίδραση Ιβάν - Τον "έσωσε" ο Βαρέλα - "Ψήθηκε" να φύγει

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πρόταση-βόμβα στην Τούμπα - Απίστευτη αντίδραση Ιβάν - Τον "έσωσε" ο Βαρέλα - "Ψήθηκε" να φύγει

Έσκασαν τα εκατομμύρια. "Άκυρο" από Σαββίδη. Τι... τρελό ζήτησε;

Επειδή μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών έφεραν στο επίκεντρο τον Δημήτρη Γιαννούλη, χρήσιμο θα ήταν να δούμε τι ακριβώς έγινε και ποια ήταν η στάση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Η Ρεν ήθελε από τον περασμένο Ιανουάριο τον Έλληνα μπακ, πριν καν αυτός τερματίσει τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και επιστρέψει στην Τούμπα. Τότε μάλιστα, η πρόταση που είχε κατατεθεί είχε αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως ο ΠΑΟΚ να συγκινηθεί.

Τώρα, ο γαλλικός σύλλογος στο παρά… ένα του κλεισίματος της μεταγραφικής περιόδου, ξεκίνησε νέες επαφές για τον διεθνή μπακ, προσφέροντας αρχικά ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 3,5 εκατ. ευρώ. Στην Τούμπα αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Νέα πρόταση που έφτασε τα 4, νέα άρνηση και κατάληξη σε ένα ποσό γύρω στα 4,3 με (προσφερόμενο και συζητήσιμο) ποσοστό μεταπώλησης. 

Οι πρωταθλητές παρότι γνώριζαν πως είναι μια εξαιρετική πρόταση, παρότι υπήρχε (και υπάρχει ακόμη…) σαφής ανάγκη για πωλήσεις, δεν ενέδωσαν. Αρχικά ζήτησαν τη ρήτρα του Γιαννούλη, εν συνεχεία οι απαιτήσεις τους έπεσαν στα 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο ήταν άνευ σημασίας αφού η Ρεν είχε καταστήσει σαφές πως δεν θα ανέβαινε περαιτέρω. 

Κάπως έτσι το deal τσάκισε, φυσικά και για αγωνιστικούς λόγους, αφού ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ακόμη και το timing του τραυματισμού του Βαρέλα δεν ευνόησε, αφού θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει στ’ αριστερά ο Κρέσπο, αλλά με τον παρτενέρ του στην καρδιά της άμυνας να τίθεται νοκ-άουτ, έμεινε (και μένει φυσικά) αμετάθετος. 

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη; Προφανώς και δελεάστηκε από την προοπτική της συνέχειας στο σαμπιονά, προφανώς και περίμενε εναγωνίως να δει πού θα κάτσει (και αν κάτσει) η μπίλια των διαπραγματεύσεων, σίγουρα περίμενε ένα deal, ωστόσο δεν τον πήρε και από κάτω που δεν έγινε. Αφενός γιατί είναι ακλόνητος στα αριστερά της οπισθοφυλακής (ως τουλάχιστον την επιστροφή του Βιεϊρίνια, η οποία αργεί ακόμη), αφετέρου γιατί η Ρεν αριστερό μπακ δεν απέκτησε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα με Μελιόπουλο στον ΠΑΟΚ - Έκαναν συνάντηση και δείτε τι αποφάσισαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags