Facebook Pixel Sportdog.gr | Ηχηρή αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα - Έφυγε για άλλη ισπανική ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-07 04:58:00

Ηχηρή αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα - Έφυγε για άλλη ισπανική ομάδα

Sportdog Team
Ηχηρή αποχώρηση από την Μπαρτσελόνα - Έφυγε για άλλη ισπανική ομάδα

Για ποιον πρόκειται;

La Liga: Ο Ραφίνια θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Θέλτα από την Μπαρτσελόνα για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και σε δηλώσεις που έκανε στην "AS" αναφέρθηκε στην επιλογή του αυτή:

"Είναι φυσιολογικό, όταν αγωνίζεσαι και αισθάνεσαι τόσο καλά στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, είναι πάντα σκληρό να λες αντίο", ξεκαθάρισε ο Βραζιλιάνος.

Ωστόσο έκανε σαφές πως η αποχώρησή του από τη Βαρκελώνη αποτελούσε σωστή επιλογή τη δεδομένη στιγμή:
"Είναι εξίσου σκληρό το να αισθάνεσαι καλά σε μια ομάδα, αλλά να γνωρίζεις ότι θα είναι δύσκολο να έχεις τις ευκαιρίες που θα ήθελες. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να ψάξω για μια ευκαιρία σε μια άλλη ομάδα".



Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε στους Κέλτες και τη σεζόν 2013-14, ξανά ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα: "Εδώ αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου, γνωρίζω ότι θα είμαι χαρούμενος και πιστεύω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ ως ποδοσφαιριστής".

Ως προς το τι περιμένει από την φετινή προσπάθεια της Θέλτα: "Είναι φανταστικό που υπάρχουν παίκτες από την περιοχή εδώ, νεαροί και πολύ ταλαντούχοι. Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους συμπαίκτες μου, να διασκεδάσω τους φιλάθλους και τον εαυτό μου".

Τέλος, σχετικά με τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, ο Ραφίνια είπε: "Μπορώ να παίξω και στο κέντρο και στη γραμμή. Προπονούμαι για να αγωνίζομαι σε διαφορετικές θέσεις. Είμαι μέσος, αλλά είμαι προετοιμασμένος να παίξω και στη γραμμή και επιθετικός και αριστερό μπακ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags