Facebook Pixel Άρης: Πείσμα Σούντγκρεν και Σάσα για τη νίκη με Παναθηναϊκό
| 2019-09-10 22:22:00

Πεισμωμένοι για νίκη με Παναθηναϊκό Σούντγκρεν και Σάσα: «Θα πάρει μπροστά η μηχανή»

Sportdog Team
Πεισμωμένοι για νίκη με Παναθηναϊκό Σούντγκρεν και Σάσα: «Θα πάρει μπροστά η μηχανή»

Διψούν για τον άσο οι δύο παίκτες του Άρη.

Άρης: Πείσμα Σούντγκρεν και Σάσα για τη νίκη

Πίστη για τη νίκη απένατι στον Παναθηναϊκό δήλωσαν ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Λούκας Σάσα, οι οποίοι βρέθηκαν στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ. Αμφότεροι κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο την 3η αγωνιστική, ενώ δεν άφησαν ασχολίαστη την υπόθεση του προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός:

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι φανταστικό αυτό που βιώνουμε εμείς οι παίκτες. Αυτές οι εκδηλώσεις δείχνουν το μεγαλείο και το μέγεθος τους συλλόγου. Είναι μεγάλη χαρά που έρχονται εδώ, φίλαθλοι και μικρά παιδιά και συναντιόμαστε από κοντά».

Για το αν τους δίνει κίνητρο η σημερινή παρουσία του κόσμου: «Φυσικά. Θέλουμε τους οπαδούς μας δίπλα μας όλη τη χρονιά. Πολύ περισσότερο τώρα που έχουμε μπροστά μας δύο ντέρμπι. Είναι μεγάλη μας χαρά να τους έχουμε».

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Με μια νίκη την Κυριακή, η... μηχανή θα πάρει μπροστά».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα κάνουν την επιλογή ο πρόεδρος και ο τεχνικός διεθυντής».

Για το ότι ο ίδιος προέρχεται από σερί αγώνων: «Δεν θα με επηρεάσει. Προέρχομαι από μια γεμάτη σεζόν αλλά έχω ρυθμό. Δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα-ίσα που μου είναι απαραίτητο. Κρατάω τον ρυθμό μου και θα συνεχίσω έτσι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος:

Για την παρουσία του κόσμου σήμερα: «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον κόσμο και τους νιώθουμε δίπλα μας».

Για το κίνητρο που υπάρχει στα ντέρμπι: «Είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Προερχόμαστε από δύο μη πετυχημένα αποτελέσματα. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο την Κυριακή ώστε να παίξουμε με... 12 παίκτες και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την αλλαγή του προπονητή: «Τώρα χρειάζεται να παρθεί η σωστή απόφαση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και θα τα βελτιώσουμε».

Για το αν έχουν πεισμώσει στον Άρη με το ξεκίνημα: «Σχεδιάσαμε την σεζόν με τον έναν κόουτς και τώρα αλλάξαμε. Δεν είναι καλό να αλλάζει ένας προπονητής. Τώρα υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και τρόπος δουλειάς. Ήταν απόφαση του προέδρου και πρέπει να προσαρμοστούμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags