Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Ήρθε στο Λιμάνι για να κάνει τη διαφορά
| 2019-09-19 11:50:00

Αποφασισμένος ο Βαλμπουενά - Κορυφαία ατάκα για το ματς με Τότεναμ - Τώρα νίκη με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Αποφασισμένος ο Βαλμπουενά - Κορυφαία ατάκα για το ματς με Τότεναμ - Τώρα νίκη με Παναθηναϊκό!

Ο Γάλλος άσος στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός - Ματιέ Βαλμπουενά: Ήρθε στο Λιμάνι για να κάνει τη διαφορά και με το... καλημέρα έχει κερδίσει την εκτίμηση των συμπαικτών, αλλά και του κόσμου.

Απέναντι στην Τότεναμ ήταν ο κινητήριος μοχλός και σημείωσε κι ένα γκολ. Ο πολύπειρος Γάλλος μίλησε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για το παιχνίδι με τους «πετεινούς». Περιχαρής επανέλαβε πολλές φορές τη λέξη «χαρακτήρα», καθώς μετά το 0-2 οι Πειραιώτες δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να επανέλθουν στο ματς.

Δήλωσε χαρούμενος που σκόραρε, ενώ έστειλε και το μήνυμά του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματιέ Βαλμπουενά:

-Ματιέ ο Ολυμπιακός πήρε έναν σπουδαίο βαθμό απέναντι στην Τότεναμ. Πως είδες το παιχνίδι;

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ισοπαλία. Το παιχνίδι με την Τότεναμ ήταν πολύ δύσκολο. Δείξαμε όμως χαρακτήρα. Μεγάλο χαρακτήρα. Οταν μένεις με 2-0 πίσω στο σκορ απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις προσωπικότητα για να μπορέσεις να επιστρέψεις στο παιχνίδι». 

-Πώς καταφέρατε να επανέλθετε μετά το 0-2;

«Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι όταν βρίσκεσαι στο σκορ πίσω με 2-0. Ειδικά όταν τα γκολ προέρχονται από ένα λάθος κι ένα πέναλτι. Γι αυτό ξαναλέω ότι αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα. Συνεχίσαμε να παίζουμε πολύ καλά. Οχι απλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά μετά το 2-2 προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags